Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Καμπάνια Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ με θέμα την ακρίβεια

Share

Καμπάνια Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ με θέμα την ακρίβεια.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ηλείας, παρουσία του Βουλευτή Ηλείας Μιχάλη Κατρίνη, συνεχίζοντας τις δράσεις της για την ενημέρωση του πολιτών και των ανθρώπων της αγοράς για την ακρίβεια, επισκέφθηκε το 2ήμερο 23-24 Φεβρουαρίου τις αγορές των περιοχών Πύργου, Ανδραβίδας, Λεχαινών και Βάρδας.

Συζήτησε με τους πολίτες και τους εμπόρους της αγοράς και τους ενημέρωσε για τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για την προστασία των δοκιμαζόμενων νοικοκυριών, με την κυβέρνηση ωστόσο να τις αγνοεί, συνεχίζοντας ετσι να ευνοεί τους λίγους που θησαυρίζουν, σε βάρος των πολλών.

Η μάχη με την ακρίβεια θα πρέπει να είναι διαρκής και είναι σίγουρο ότι δεν καταπολεμάται με ευχολόγια την στιγμή που η αγοραστική δύναμη των πολιτών έχει μειωθεί κατά 7.4 % και παράλληλα η αύξηση στην τιμή των τροφίμων να αγγίζει το 25 %.

Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για μείωση του ΦΠΑ σε τρόφιμα και βασικά είδη διαβίωσης, μαζί με πραγματικά αυστηρούς ελέγχους και επιβολή έκτακτης φορολόγησης των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας και των τραπεζών, παραμένουν η μόνη δίκαιη και αποτελεσματική λύση.

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις