Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Καλαματιανός για το Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Share

Διονύσης Καλαματιανός: «Στο αόριστο μέλλον παρέπεμψε ο Πρωθυπουργός το «Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα»

Δελτίο Τύπου

Μετά από τρία χρόνια αδράνειας και απραξίας, ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του θυμήθηκαν ότι υπάρχει το «Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα».

Και τι έκανε ο Πρωθυπουργός για αυτό;

Συγκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου μια κλειστή σύσκεψη χωρίς να έχει να μας ανακοινώσει συγκεκριμένες ενέργειες και χρονοδιαγράμματα, αποφεύγοντας μάλιστα να προσκαλέσει την αντιπολίτευση.

Ο Πρωθυπουργός για ακόμη μια φορά επιδίδεται σε επικοινωνιακές φιέστες.

Αυτή τη φορά οι κυβερνώντες πανηγυρίζουν, δίχως επί της ουσίας να μας λένε κάτι συγκεκριμένο και δρομολογημένο για το κρίσιμο και ζωτικό έργο υποδομής «Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα» για τους νομούς Ηλείας και Μεσσηνίας.

Ένα έργο το οποίο το 2013, επί συγκυβέρνησης, απεντάχθηκε από το συνολικό έργο του αυτοκινητόδρομου «Ολυμπία Οδός», μαζί με το τμήμα «Πάτρα – Πύργος», τινάζοντάς το στον αέρα.

Γιατί, λοιπόν, έπρεπε να περάσουν τρία χρόνια για να ασχοληθούν με το «Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα» ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του;

Γιατί έστω και τώρα δεν έχουν να παρουσιάσουν ένα συγκεκριμένο πλάνο με προγραμματισμένες διαδικασίες και χρονοδιαγράμματα;

Τώρα, ο κ. Μητσοτάκης και κυβερνητικά στελέχη έρχονται εκ των υστέρων να δείξουν όψιμο ενδιαφέρον, προφανώς με φόντο τις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Όμως, οι Ηλείες και οι Ηλείοι γνωρίζουν και δεν μπορούν να εξαπατηθούν από γενικόλογες υποσχέσεις και αοριστολογίες.

Και αυτό θα φανεί πολύ σύντομα.

Διονύσης-Χαράλαμπος Καλαματιανός
Βουλευτής Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ,

 

Άλλες δημοσιεύσεις για Καλαματιανός Διονύσης

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις