Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024

Καλαματιανός για την επόμενη κάλπη

Share

Διονύσης Καλαματιανός: «Στην επόμενη κάλπη με ενεργοποίηση και δυναμισμό»

«Ξεκινάει μια νέα προεκλογική περίοδος, ξεκινάμε μια νέα μάχη» τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Διονύσης Καλαματιανός.

«Είμαστε μια γροθιά και προχωράμε σε μια δημοκρατική πανστρατιά. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν γιατί βρισκόμαστε σε μια δύσκολη θέση με βάση το προηγούμενο εκλογικό αποτέλεσμα, όμως, η κάλπη την 25η Ιουνίου θα είναι ξανά άδεια.

Δεν πάμε, λοιπόν, για να χάσουμε τη νέα μάχη, αλλά, πάμε για να διεκδικήσουμε με δυναμισμό κάθε ψήφο απέναντι στη Δεξιά.»

Όπως ανέφερε ο Ηλείος Βουλευτής, προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να γνωρίσουν οι πολίτες το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., όπως, επίσης, τις προτάσεις για τα προβλήματα που εντοπίζονται σε τοπικό επίπεδο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο νομός Ηλείας, με την υποστελέχωση των νοσοκομείων σε γιατρούς, την απομάκρυνση των πανεπιστημιακών τμημάτων, τη συρρίκνωση του αγροτικού εισοδήματος και το πάγωμα κρίσιμων υποδομών.

«Η επικείμενη εκλογική μάχη δεν επιτρέπει στεναχώρια και θυμό. Από την Κεντρική Επιτροπή, ο Αλέξης Τσίπρας κήρυξε, ουσιαστικά, την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, γιατί δεν περισσεύει ούτε ώρα για την προσπάθεια που έχουμε να κάνουμε. Το διακύβευμα της 25ης Ιουνίου είναι τεράστιο και δεν επιτρέπεται εφησυχασμός και παραίτηση ή αποχή από αυτή την εκλογική μάχη. Αυτή τη φορά θα καταφέρουμε να βάλουμε τη συζήτηση στις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., που έχουν ως στόχο την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας, την προστασία της πρώτης κατοικίας, τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, της δημόσιας υγείας και παιδείας. Όλα αυτά πρέπει να συζητηθούν και να αναλυθούν, ώστε να πείσουμε τον ελληνικό λαό πως το δικό μας πρόγραμμα είναι αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος και οι πολίτες, για να δουν με περισσότερη αισιοδοξία και ελπίδα την επόμενη μέρα.»

Κλείνοντας, ο Διονύσης Καλαματιανός κάλεσε όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες να εμπιστευτούν τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. γιατί, πραγματικά, είναι η μοναδική δύναμη που μπορεί να σταθεί απέναντι και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις σκληρές πολιτικές της Δεξιάς του κ. Μητσοτάκη, που επιδιώκει την απόλυτη ηγεμονία στη Χώρα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κράτος δικαίου, τα κοινωνικά δικαιώματα και τις συνταγματικές προστασίες.

«Καλώ όλους τους πολίτες να είναι σε εγρήγορση και να ενεργοποιηθούν, γιατί είναι μια κρίσιμη εκλογική μάχη και θα τη δώσουμε όλοι μαζί.»

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις