Πήγε για μάθημα παρέα με το όπλο!

Ένας 17χρονος μαθητής στο Ηράκλειο πήγε για μάθημα στην τάξη του, παρέα με το… όπλο του!

Για μάθημα παρέα με το όπλο του

Με αεροβόλο στην τσάντα του φέρεται να πήγε για κατάρτιση σε Εργαστηριακό Κέντρο του Ηρακλείου ανήλικος μαθητής επαγγελματικού λυκείου σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες που φέρνει στο φως το neakriti.

Η ύπαρξη του όπλου στην τσάντα του έγινε αντιληπτή από καθηγήτρια την ώρα της διδασκαλίας και η οποία ειδοποίησε όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αμέσως τον Διευθυντή του Εργαστηριακού Κέντρου ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε την Ασφάλεια Ηρακλείου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι όταν τάξη επαγγελματικού λυκείου μετέβη για πρακτική και μάθημα εργαστηρίων σε Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης στο Ηράκλειο.

Αν και αρχικώς υπήρξαν πληροφορίες ότι το όπλο το εμφάνισε ο μαθητής στην τάξη αυτές δεν επιβεβαιώνονται από τις αρμόδιες αρχές ωστόσο εκείνο που φαίνεται ότι έγινε αντιληπτό ήταν η ύπαρξη του όπλου στην τσάντα του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αφού μετέβη η αστυνομία στη Σχολή Κατάρτισης ο μαθητής που είναι περίπου 17 ετών, ήτοι ανήλικος, συνελήφθη καθώς και η μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Το όπλο αποδείχτηκε ότι ήταν αεροβόλο και κατά πληροφορίες σχηματίστηκε δικογραφία προς τον Εισαγγελέα. Η συνήθης διαδικασία είναι να ακολουθεί προφορική εντολή Εισαγγελέα για να αφεθούν ελεύθεροι αμφότεροι.

Το θέμα έχει ήδη λάβει διαστάσεις και κατά πληροφορίες υπήρξε αρχικώς αναστάτωση καθώς κανένας δεν γνώριζε την επικινδυνότητα του όπλου μέχρι να διαπιστωθεί αρμοδίως. Υπήρξε η αίσθηση ότι επρόκειτο για ψεύτικο όπλο όμως αποδείχτηκε αεροβόλο.

αστυνομικό ρεπορτάζ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *