Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Μακελειό με 3 νεκρούς και 3 τραυματίες στις ΗΠΑ

Share

Μακελειό με 3 νεκρούς και 3 τραυματίες από πυρά αγνώστου ή αγνώστων.

Το τραγικό γεγονός συνέβη στην πανεπιστημιούπολη στο Ιστ Λάνσινγκ, στην πολιτεία Μίσιγκαν, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Νωρίτερα, μια εκπρόσωπος του πολιτειακού δημόσιου πανεπιστημίου του Μίσιγκαν είχε επιβεβαιώσει στην Detroit News ότι, τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του εξαιτίας των πυρών που αναφέρθηκαν νωρίτερα σε δυο σημεία της πανεπιστημιούπολης του δήμου Ιστ Λάνσινγκ, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας.

Η πανεπιστημιακή αστυνομία του MSU έκανε λόγο μέσω Twitter για «τραυματισμούς», ενώ κάλεσε φοιτητές, φοιτήτριες και το προσωπικό να «βρουν καταφύγιο εκεί όπου βρίσκονται», καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν επιτόπου.

Ακούστηκαν πυρά σε δύο σημεία της πανεπιστημιούπολης, κοντά στο κτίριο Μπέρκλι Χολ και στο γυμναστήριο IM East.

Ο δήμος της Ιστ Λάνσινγκ, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις διαφόρων σχολών ανώτατης εκπαίδευσης, κοντά στην πολιτειακή πρωτεύουσα Λάνσινγκ, ανέφερε μέσω Twitter πως το πρόσωπο που άνοιξε πυρ δεν έχει συλληφθεί και κινείται πεζή.

Δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες

Η πανεπιστημιακή αστυνομία έκανε λόγο για έναν οπλοφόρο.

Έτσι, επιβεβαιώνει την πληροφορία του δήμου πως παραμένει ασύλληπτος και κινείται με τα πόδια, όπως μεταδίδουν διεθνή πρακτορεία.

Στο δημόσιο πολιτειακό πανεπιστήμιο MSU και ιδίως στην πανεπιστημιούπολη στο Ιστ Λάνσινγκ πάνε καθημερινά ως και 50.000 φοιτητές.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης αυτοκτόνησε.

Ο φερόμενος δράστης από κάμερα ασφαλείας
Ο φερόμενος δράστης από κάμερα ασφαλείας

πηγή

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις