Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ηλεία: Ανατροπή στο «έγκλημα» της Εφύρας;

Share

Υπάρχει ανατροπή στο «έγκλημα» της Εφύρας, σε όσα νόμιζε έως τώρα η Αστυνομία;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του pelop έτσι δείχνουν τα πράγματα. Τον Σεπτέμβριο του 2022 ο άτυχος 68χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Εφύρα Ηλείας.

Μέχρι σήμερα, η υπόθεση παρουσιαζόταν ως ανεξιχνίαστο έγκλημα. Ο αδικοχαμένος συνταξιούχος επιχειρηματίας φερόταν να έχει 40 τραύματα στο κεφάλι και τον αυχένα από όργανο, από τα οποία πάντως τα μισά δεν ήταν εμφανή…

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες της «Πελοποννήσου», η εγκληματική εκδοχή απομακρύνεται, αν όχι εκμηδενίζεται.

Και αυτό, με βάση το ιατροδικαστικό πόρισμα που προκύπτει -συνδυαστικά- με τις τοξικολογικές εξετάσεις στα εργαστήρια της Αθήνας.

Όπως ισχυρίζεται σε δημοσίευμά της η «Πελοπόννησος», προέκυψε ότι το θύμα έπαιρνε ψυχοφάρμακα.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα του Ανδρέα Γκότση κατατείνει στο συμπέρασμα ότι… «είναι εφικτός ο αυτοτραυματισμός του 68χρονου, ο οποίος στη συνέχεια εξέπνευσε από αιμορραγία»!

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος από τον αδελφό του και τον ανιψιό του, που ενημέρωσαν την ΕΛΑΣ.

Στο σημείο είχε σπεύσει και ο ιατροδικαστής Πατρών, Α. Γκότσης. Ως επίσημη αιτία θανάτου αναφέρει τις κακώσεις στο κεφάλι και τον αυχένα, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Σήμερα, η επιστήμη απομακρύνεται από το ενδεχόμενο του φόνου. Την ίδια στιγμή, η ΕΛΑΣ κάνει την ανάλογη «προσαρμογή» στην υπόθεση, χωρίς όμως ο «φάκελος» να έχει κλείσει ακόμη…

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις