Αντιπροσωπεία της Πατριωτικής Ένωσης αποτελούμενη από τους υποψήφιους βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης Ηλία Αβραμόπουλο και Κώστα Μελετιάδη

Η Πατριωτική Ένωση δίπλα στους εργαζόμενους του ΕΦΚΑ

Η Πατριωτική Ένωση

Αντιπροσωπεία της Πατριωτικής Ένωσης αποτελούμενη από τους υποψήφιους βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης Ηλία Αβραμόπουλο και Κώστα Μελετιάδη συμμετείχαν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΕΦΚΑ στην Πλατεία Αριστοτέλους που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του οργανισμού το πρωί της Τρίτης 7 Μαρτίου.

Οι δύο υποψήφιοι βουλευτές συνομίλησαν με τους εργαζομένους για τα προβλήματα τους και δήλωσαν την συμπαράσταση της Πατριωτικής Ένωσης στα δίκαια αιτήματα και τον αγώνα τους.

Η υποστελέχωση του ΕΦΚΑ οδηγεί σε δυσλειτουργίες, ενώ πρόβλημα υπάρχει και με την καθαριότητα και τη θέρμανση των εργασιακών χώρων.

Οι μισθοί των υπαλλήλων έχουν μειωθεί δραματικά εάν λάβει κανείς υπόψιν του τον πληθωρισμό, ενώ οι διορισμοί Γενικών και Διευθυντών γίνονται εκτός ΑΣΕΠ με πλήρως αναξιοκρατικές διαδικασίες κατά παράβαση του δημόσιο- υπαλληλικού κώδικα και με ειδικό, προκλητικά υψηλό μισθολόγιο.

Εκτός των παραπάνω η κυβέρνηση με νομοθετική ρύθμιση επιδιώκει να ξεπουλήσει την ακίνητη περιουσία του ΕΦΚΑ για ψίχουλα σε ιδιώτες.

Οι δραστηριότητες των στελεχών της Πατριωτικής Ένωσης στην Θεσσαλονίκη θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό, με στόχο την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με τους πολίτες, την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για το καλό του τόπου μας και του κάθε Έλληνα ξεχωριστά.

-ΤΟ-
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

Η Πατριωτική Ένωση δίπλα στους εργαζόμενους του ΕΦΚΑ
Η Πατριωτική Ένωση δίπλα στους εργαζόμενους του ΕΦΚΑ. Αντιπροσωπεία της Πατριωτικής Ένωσης αποτελούμενη από τους υποψήφιους βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης Ηλία Αβραμόπουλο και Κώστα Μελετιάδη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *