Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Η Εύα Καϊλή επιστρέφει στο Ευρωκοινοβούλιο

Share

Η Εύα Καϊλή επιστρέφει στο Ευρωκοινοβούλιο» δήλωσε ο δικηγόρος της κ. Δημητρακόπουλος.  Η ευρωβουλευτής που το όνομά της ενεπλάκη στο σκάνδαλο του Qatar gate επιστρέφει, αφού όλο αυτό το διάστημα το μόνο που έχασε ήταν ο τίτλος της Αντιπροέδρου…

Η Εύα Καϊλή επιστρέφει

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο συνήγορός της, η Καϊλή θα πάει την επόμενη εβδομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο και θα αρχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της.

Επίσης, όπως αποκάλυψε ο κ. Δημητρακόπουλος, η Καϊλή θα καταθέσει αίτημα στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή για να ερευνηθεί εάν υπήρξε παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας από την πλευρά των ανακριτικών αρχών.

Αν κρίνει το Ευρωκοινοβούλιο ότι παραβιάστηκε η ασυλία της ευρωβουλευτού, τότε όλες οι πράξεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής ακυρώνονται.

«Θα αργήσει πολύ το δικαστήριο, ενώ μπορεί να λήξει η διαδικασία χωρίς να φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο – αν τελικά τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν δεν είναι αρκετά για δίκη», είπε ακόμα ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Για όλα φταίει ο Παντσέρι»

Επανέλαβε ότι δεν βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα στα χρήματα, δεν ήταν δικά της και ότι η Εύα Καϊλή θα αθωωθεί.

«Εγκέφαλος αυτής της αθλιότητας ήταν ο Αντόνιο Παντσέρι, από τον οποίο προέρχεται το 95% των χρημάτων στην επίμαχη βαλίτσα», δήλωσε ο συνήγορος της Ελληνίδας ευρωβουλευτού.

Τέλος, ο κ. Δημητρακόπουλος επανέλαβε ότι οι σχέσεις της Καϊλή με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, ήταν πάντοτε πολύ άσχημες, τόσο σε προσωπικό όσο και πολιτικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις