Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η 12χρονη από τον Κολωνό σπάει τη σιωπή της και συγκλονίζει το πανελλήνιο

Share

Η 12χρονη από τον Κολωνό σπάει τη σιωπή της και συγκλονίζει το πανελλήνιο,«μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου»!

Ραγίζει καρδιές 12χρονη που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Για πρώτη φορά «έσπασε» τη σιωπή της και μιλάει για  την ιστορία της που έχει προκάλεσε θλίψη και οργή σε όλο τον ελληνικό λαό.

Το κορίτσι μίλησε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Επιτροπή Αλληλεγγύης προς το παιδί και την οικογένεια του, το απόγευμα της Τρίτης (26/3), στο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ και τα λόγια της δημοσιοποίησε με ανάρτησή της στα social media η δημοσιογράφος Δανάκη Κισκήρα – Μπαρτζώκα.

Κάθε κουβέντα του παιδιού συγκλονίζει, ενώ φτάνει σε σημείο να ζητάει συγγνώμη για κάτι που δεν έκανε. Λέει ότι οι εφιάλτες της συνεχίζονται και επιμένει για την αθωότητα της μητέρας της.

«Είμαι η … (12χρονη) και θέλω να σας εκφράσω μια τελευταία φορά τα συναισθήματα μου. Ακούστε με σας παρακαλώ, ακούστε με. Εσείς ήσασταν η λύτρωση μου, η βοήθεια που περίμενα τόσο καιρό μέσα στον εφιάλτη που ζούσα.

Σας εμπιστεύτηκα, σας μίλησα… περίμενα τη βοήθεια σας για να μην περάσει κανένα άλλο παιδί όσα πέρασα εγώ.

Η τιμωρία μου όμως δεν έχει τελειώσει. Οι εφιάλτες μου είναι ακόμα εδώ. Όχι τη μαμά μου.

Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε.

Σας ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή… φοβόμουν πολύ. Ήρθε η ώρα όμως, ήρθε η λύτρωση μου, ήρθατε εσείς. Πίστεψα ότι τελείωσαν οι εφιάλτες μου και ξαφνικά:

Που είναι η μαμά μου; Γιατί τη μαμά μου; Πού είναι τα αδέλφια μου; Πού είναι η οικογένεια μου;

Γιατί με αφήσατε μόνη μου;

Εγώ φταίω, εγώ φταίω που δε σας μίλησα νωρίς. Όχι η μαμά μου. Θέλω να σταματήσουν οι εφιάλτες μου εδώ.

Τα Χριστούγεννα δεν με άφησαν ούτε τη μαμά μου να δω.

Θέλω να σας πω κάτι κυρία εισαγγελέα: όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχετε στα χέρια σας ήταν όλα μια πλάκα; Αυτό θέλετε να μου πείτε μετά από όλα αυτά που πέρασα;

Αυτό που ζητάω από το δικαστήριο και από τον κύριο πρόεδρο, τους δικαστές και τους ενόρκους είναι να με πιστέψουν ότι η μητέρα μου δε γνώριζε τίποτα από όλα αυτά που έκανα και όχι ότι στα μισά λέω αλήθεια και στη μαμά μου λέω ψέματα. Η μαμά μου είναι αθώα και θα το λέω συνέχεια μέχρι να το καταλάβουν όλοι».

 

Παρέμβαση έκανε και η Μάγδα Φύσσα τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η στήριξη στην ανήλικη:

«Είμαστε σήμερα εδώ για να μιλήσουμε για το παιδί. Το παιδί που αν γλιτώσει υπάρχει ελπίδα. Απευθύνομαι στο μικρό και του λέω ότι έχει παρά πολύ κόσμο που το αγαπάει και δεν φταίει αυτό που άνοιξε τα ματάκια του και ήρθε σε αυτόν τον κόσμο και έπεσε πάνω σε αυτό το τέρας. Δεν φταίει αυτό. Εμείς όμως φταίμε», είπε.

Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης

 

Πηγή: dimosio.gr

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις