Επίσκεψη Θεοδωρικάκου στην Ηλεία των πυρκαγιών

Δελτίο Τύπου

«Η κομματική μας Οργάνωση οφείλει και πρέπει να είναι μπροστά σε όλα τα βασικά ζητήματα του τόπου αλλά και στην προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων που έχει ανάγκη ο Νομός μας. Ειδικά αυτή την περίοδο που πλήττεται από τις πυρκαγιές με σημαντικές καταστροφές στην αγροτική παραγωγή τα δάση και γενικότερα το περιβάλλον»…

Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας Γιώργος Λαμπρόπουλος μετά και τις επισκέψεις του στις περιοχές που επλήγησαν βλέπονταςτην κατάσταση από κοντά, και συζητώντας με τους κατοίκους για τομέγεθος των ζημιών που έχουν υποστεί.

Ο κ. Λαμπρόπουλος μαζί με τους βουλευτές του κόμματος ενημέρωνε διαρκώς την κεντρική διοίκηση και τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες για την κατάσταση που επικρατεί ζητώντας και ο ίδιος προσωπικά την μεγαλύτερη δυνατή διάθεση μέσων και προσωπικού για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Στο μεταξύ με μεγάλη συμμετοχή και πολλά μηνύματα στήριξης της κυβερνητικής παράταξης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έγινε η πρώτη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Ηλείας στα γραφεία της στον Πύργο, υπό την προεδρία του Γιώργου Λαμπρόπουλου.

Έδωσε μάλιστα από την πρώτη στιγμή το στίγμα των προθέσεών του ο κ. Λαμπρόπουλος, για ετοιμότητα της κομματικής βάσης με πολύ δουλειά στην Νομαρχιακή Οργάνωση αλλά και στις ΔΗΜΤΟ τονίζοντας ότι «με ενότητα και συναντίληψη των πραγμάτων και των εξελίξεων τα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ θα πρέπει μαζί να βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα αφήνοντας πίσω τους κάθε τί μίζερο, ανούσιο και μικρόψυχο που θα «πλήγωνε» την παράταξή μας.»

Όλοι είμαστε εδώ για όλους και αυτό με στοιχεία ανανεωτικά δυναμικά και αποφασιστικά σύντομα μπορούμε να το κάνουμε πράξη είπε με έμφαση ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ο οποίος ευχαρίστησε και όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του συμμετέχοντας στην συγκεκριμένη διαδικασία.

Άλλωστε την συνεδρίαση έλαβαν μέρος σημαντικά στελέχη που διαμόρφωσαν με τις τοποθετήσεις τους τις συνθήκες ενός ουσιαστικού διαλόγου για την Οργάνωση αλλά και για τα θέματα που απασχολούν σήμερα την Ηλεία. Πάνω σε αυτά τα θέματα η ΔΕΕΠ θα ασχοληθεί και εκτενέστερα στις επόμενες συνεδριάσεις της αφού απαιτούνται περαιτέρω παρεμβάσεις ή οργανωμένου τύπου εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες διεκδικητικού χαρακτήρα.

Μπαίνουμε σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα και για τον Νομό μας περίοδο είπε στο τέλος ο Γιώργος Λαμπρόπουλος, και επεσήμανε ότι αν και ο Πρωθυπουργός προσδιόρισε τις εκλογές στην ώρα τους τούτο δεν σημαίνει όμως εφησυχασμός, αλλά επιβάλλει τις ανάλογες κινήσεις για να είμαστε σε εγρήγορση και πάντα σε επικοινωνία όλα τα μέλη και τα στελέχη μας στην Ηλεία!

ΔΕΕΠ - Κλεονίκη Γκουβίτσα
Πύργος – ΔΕΕΠ Ηλείας

 

ΔΕΕΠ Ηλείας
ΔΕΕΠ Ηλείας

 

Πύργος - ΔΕΕΠ Ηλείας
Πύργος – ΔΕΕΠ Ηλείας

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *