Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Για γέλια ή για κλάματα; Έπεσε ξανά μετά από 3 μήνες η ολοκαίνουργια ψευδοροφή στο νοσοκομείο του Ρίου

Share

Έπεσε ξανά μετά από 3 μήνες η ολοκαίνουργια ψευδοροφή στο νοσοκομείο του Ρίου!

Δεν πρόλαβαν να περάσουν 3 μήνες από το περιστατικό με την κατάρρευση της ψευδοροφής σε κλινική του νοσοκομείου του Ρίου, και το σκηνικό επαναλαμβάνεται.

Πρόκειται για την ψευδοροφή στην Ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου, η οποία είχε καταρρεύσει στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ! Τότε μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε υποστηρίξει ότι η βλάβη θα αποκατασταθεί άμεσα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το flamis.gr, μετά από την αποκατάσταση του προβλήματος, η ψευδοροφή κατέρρευσε ξανά και από θαύμα αυτή τη φορά δεν τραυματίστηκε κάποιος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για κακοτεχνία που είχε διαπιστωθεί στη νέα κατασκευή, η οποία έγινε μετά την Ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου. Δηλαδή, δεν πρόκειται για παλιές κατασκευές, αλλά για νέες!

Σε δήλωσή του ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος σημειώνει ότι «αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο σοβαρά και επικίνδυνα θα ήταν για γέλια. Ωστόσο, η νέα κατάρρευση της ψευδοροφής στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου δείχνει την ανικανότητα των υπευθύνων να εξασφαλίσουν την ασφάλεια ασθενών, γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού».

Όπως τονίζει ο κ. Παναγιωτόπουλος: «Την προηγούμενη φορά που είχε συμβεί πάλι πανομοιότυπο γεγονός είχε τραυματιστεί ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, αλλά τελικά δεν φαίνεται να έβαλε μυαλό κανένας, αφού «πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις (μήνες)» η ψευδοροφή ξαναέπεσε, ευτυχώς, από τις πληροφορίες που έχουμε, χωρίς τραυματισμούς».

Και καταλήγει σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «όσο και αν εμφανίζονται οργισμένοι στο υπουργείο Υγείας και την 6η ΥΠΕ, ας κοιτάξουν να ολοκληρωθούν τα έργα σωστά για να μην έχουμε παρατράγουδα εις βάρος ασθενών και εργαζομένων».

Φωτογραφία: Από την κατάρρευση της ψευδοροφής τον Ιανουάριο

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις