Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Γερμανία: «Μείνετε άπλυτοι για να τιμωρήσετε τον Πούτιν»

Share

«Μείνετε άπλυτοι για να τιμωρήσετε τον Πούτιν»

Σπαρταριστό γέλιο και λαβή για απίστευτο “τρολάρισμα” η νέα “λαμπρή” ιδέα του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας. Την δημοσίευσε και την υποστηρίζει (στα σοβαρά!!!) η εφημερίδα Bild.

Στα όρια της πολιτικής γελοιότητας ακροβατεί η Γερμανική πολιτική σκηνή με τον όψιμο “αντιρωσισμό” που προέκυψε μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Οι μέχρι τότε στενοί “ενεργειακοί” συνεργάτες της Ρωσίας του Πούτιν (όπως την ονομάζουν σήμερα), οι οποίοι είναι και οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την τεράστια εξάρτηση των ευρωπαϊκών κρατών από το ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, μας δίνουν σήμερα συμβουλές για το πως να απεξαρτηθούμε ενεργειακά από την “κακιά” Ρωσία…

Μια από αυτές τις συμβουλές, είναι του κ. Ρόμπερτ Χάμπεκ, ο οποίος είναι Αντικαγκελάριος της Γερμανίας και Ομοσπονδιακός Υπουργός Οικονομικών Υποθέσεων και Προστασίας του Κλίματος. Τι μας είπε;  Να μην πλενόμαστε κανονικά όπως κάναμε πριν τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Να εστιάζουμε μόνο σε τέσσερις περιοχές. Πατούσες, μασχάλες, βουβωνική χώρα και… “όπισθεν”! Και όλα αυτά για να καταναλώνουμε λιγότερη ενέργεια για ζεστό νερό. Πάλι καλά που δεν μας πρότεινε να κάνουμε μπάνιο με κρύο νερό για να σκληραγωγηθούμε κιόλας…

Πέρα από το καλαμπούρι, τα πράγματα είναι σοβαρά! Αυτοί οι άνθρωποι που οδήγησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση μπροστά σε αυτά τα αδιέξοδα, συνεχίζουν να αποφασίζουν για το μέλλον μας και να μας δίνουν συμβουλές κουνώντας μας το δάχτυλο.

Και το ερώτημα είναι: Έως πότε;

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις