Φοβάται η Ν.Δ. τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου;

Τι συμβαίνει; Φοβάται η Ν.Δ. τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου;

Με μια πύρινη ανακοίνωση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πατριωτικής Ένωσης κ.Παναγιώτη Δούμα πληροφορηθήκαμε την αναβολή (με μια αστεία δικιολογία) της πολιτικής ομιλίας του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στον Δήμο Αμαρουσίου.

Εδώ στο papafotis.gr παρακολουθούμε από κοντά την πολιτική προσπάθεια που γίνεται στον ευρύτερο «πατριωτικό χώρο» που βρίσκεται εκτός της Νέας Δημοκρατίας.

Και αυτό επειδή θεωρούμε ότι, εξαιτίας της απλής αναλογικής τα τεκταινόμενα σε αυτόν τον ιδεολογικό χώρο θα κρίνουν το εκλογικό αποτέλεσμα, περισσότερο από κάθε τι άλλο.

Ιδίως η πολιτική κίνηση του85χρονου κ. Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, που θέλει να λειτουργήσει σαν «ομπρέλα» κομμάτων, κινημάτων και προσωπικοτήτων για την δημιουργία ενός «Κοινοβουλευτικού Πατριωτικού Πόλου».

Φοβάται η Ν.Δ. τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου;

Ένας τέτοιος πολιτικός πόλος θα έπαιζε καταλυτικό ρόλο στην πολιτική ζωή της Ελλάδας. Και ίσως η χώρα μας να είναι πλέον το μόνο Ευρωπαϊκό κράτος που δεν διαθέτει τέτοιο πολιτικό πόλο.

Η Πατριωτική Ένωση μόλις έκλεισε το ένα έτος ζωής. Μέχρι πριν λίγους μήνες δεν ανιχνευόταν στις δημοσκοπήσεις και τώρα έχει κατοχυρώσει το 1,1% και διαρκώς επεκτείνεται.

Κάθε μήνα που περνάει εντάσσονται σε αυτήν συλλογικότητες και προσωπικότητες οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται πρώτα από όλα ως «πατριώτες».

Το τελευταίο γεγονός με τον Δήμο Αμαρουσίου αποδεικνύει ότι πλέον, κάποιοι παίρνουν πολύ σοβαρά την πολιτική κίνηση του κ. Εμφιετζόγλου και τη δυναμική που έχει αποκτήσει στον ευρύτερο Πατριωτικό Χώρο.

Διαβάστε το δελτίο Τύπου που ακολουθεί και θα καταλάβετε…

Δελτίο Τύπου

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου – Αναβάλλεται η προγραμματισμένη ομιλία του στο Μαρούσι»

Η Πατριωτική Ένωση και ο Πρόεδρός της, κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ενημερώνουν τους φίλους και τα μέλη του κόμματος, ότι ο Δήμος Αμαρουσίου, υποχωρώντας στις απειλές για βία από δήθεν αντιεξουσιαστές ανακάλεσε την παραχώρηση της αιθούσης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου για την προγραμματισμένη μας εκδήλωση.

Το μόνο που χρειάστηκε για να εγκαταλείψουν κάθε έννοια θεσμικής συμπεριφοράς και υπεράσπισης του δημοκρατικού μας πολιτεύματος ήταν κάποια «απειλητικά τηλεφωνήματα» και κάποια δημοσιεύματα περί μιας αντιδιαδήλωσης των «γνωστών αγνώστων».

Στο ίδιο ακριβώς μονοπάτι της ευθυνοφοβίας και του ωχαδελφισμού και οι αστυνομικές αρχές και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που παρά τα ότι ενημερώθηκαν άμεσα από μέρους μας, δεν έπραξαν το παραμικρό αλλά για μια φορά ακόμη κατέφυγαν σε φτηνά γραφειοκρατικά τερτίπια για να αποφύγουν να πράξουν το παραμικρό, ρίχνοντας ο ένας το μπαλάκι στον άλλον και τελικά στην εξέδρα.

Άφαντος και ο αρμόδιος εισαγγελέας ο οποίος θα έπρεπε να ενημερωθεί άμεσα και να ενεργήσει αυτεπαγγέλτως, τόσο για τις απειλές εναντίον μας και εναντίον του Δήμου Αμαρουσίου, όσο και για την παραβίαση του νόμου 4703/2020 για τις υπαίθριες συναθροίσεις, τον οποίον η ίδια η σημερινή κυβέρνηση θέσπισε.

Αντιθέτως, μας προωθήθηκε από το Α.Τ. Αμαρουσίου η ηλεκτρονική επιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου, ενώ τηλεφωνικώς ο διοικητής μας απαγόρευσε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωσή μας μπροστά από το χώρο του δημαρχείου, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι «η Αστυνομία δεν είναι Security για να μας φυλάει».

Είναι σαφές ότι όλοι οι παραπάνω θεσμικοί παράγοντες προτιμούν τον αυτοεξευτελισμό τους από το να πράξουν το ελάχιστο προκειμένου να φέρουν εις πέρας τον ρόλο τους και να διασφαλίσουν την δημοκρατική νομιμότητα στην χώρα μας, εφαρμόζοντας τους νόμους κατ’ επιλογήν.

Σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη Πολιτεία όλοι όσοι απέφυγαν να πράξουν το καθήκον τους θα έπρεπε να βρεθούν απολογούμενοι στα δικαστήρια.

Στην Πατριωτική Ένωση δεν ενδίδουμε σε απειλές, πολλώ δε μάλλον ανώνυμες.

Διαπιστώνουμε ωστόσο μετά λύπης μας ότι πάνω από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, πάνω από την Ελληνική Αστυνομία, πάνω από τη Δικαιοσύνη και πάνω από κάθε λογική οργανωμένου κράτους δικαίου, σ΄ αυτή τη χώρα τον τελευταίο λόγο έχουν οργανωμένες συμμορίες, που υπαγορεύουν τι μπορεί να γίνεται και τι όχι, ποιος μπορεί να συνέρχεται και ποιος όχι, ποιος δικαιούται να ομιλεί και ποιος όχι.

Συμμορίες, που το μόνο που πετυχαίνουν με τη δράση τους είναι η φίμωση φωνών σαν του Προδρόμου Εμφιετζόγλου, που μάχεται όσο κανένας την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την εξουσία, που δήθεν πολεμούν.

Μοιραία λοιπόν, δεν μπορούμε παρά να τους συνδέουμε με αυτήν την κυβέρνηση ως το πιο ύπουλο και νοσηρό παρακράτος.

Δεν μας εκπλήσσουν βέβαια όλα αυτά. Από την ίδρυσή της η Πατριωτική Ένωση έχει δει δυο φορές τα γραφεία της στη Θεσσαλονίκη να βανδαλίζονται και
μια φορά το γραφείο της στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο βρίσκεται ΔΙΠΛΑ στην Αστυνομική Διεύθυνση Έβρου.

Βλέπουμε υποψηφίους βουλευτές μας να εκβιάζονται από τους εργοδότες τους, ώστε να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους.

Συγχρόνως, από τα συστημικά ΜΜΕ εισπράττουμε την απόλυτη αποσιώπηση των θέσεων και τοποθετήσεών μας, παρ΄ ότι έχουμε δικαιωθεί επανειλημμένως για όσα έχουμε προειδοποιήσει. Γιατί;

Μα γιατί ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου δε διστάζει να καταγγέλλει ανοικτά την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την καταλήστευση και εξαθλίωση του ελληνικού λαού και τις αντεθνικές πολιτικές τους σε κάθε πτυχή της διακυβερνήσεώς τους.

Γιατί φοβούνται ότι ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου θα μπει ισχυρός στη βουλή και θα εκπληρώσει τη δέσμευσή του, ότι θα τους στείλει στη φυλακή.

Δεν ενδίδουμε και δε φοβόμαστε, έχουμε ωστόσο υποχρέωση απέναναντι στην ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα των φίλων και των μελών μας, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά.

Για το λόγο αυτό αναβάλλουμε την προγραμματισμένη ομιλία του Προδρόμου Εμφιετζόγλου στο Μαρούσι, την οποία θα πραγματοποιήσουμε πολύ σύντομα σε ιδιωτικό χώρο και πάλι στο Μαρούσι.

Και διαβεβαιώνουμε τους πάντες, ότι θα λάβουμε σοβαρά υπ΄ όψιν μας, το ότι «η Ελληνική Αστυνομία δεν είναι Security».

-Ο Εκπρόσωπος Τύπου-
Παναγιώτης Δούμας
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

 

Αυτό είναι το video για την εκδήλωση στο Μαρούσι που …τρόμαξε κάποιους

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *