Έτοιμο και με ισχυρούς υποψήφιους το 70% του ψηφοδελτίου Καρπέτα

Ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο με “βαριά ονόματα” όλων των πολιτικών χώρων αλλά και σημαντικών ανεξάρτητων προσώπων συγκροτεί ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κ. Κώστας Καρπέτας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε τέσσερις μόλις ημέρες από την αναγγελία καθόδου του στις εκλογές, το ψηφοδέλτιο είναι ήδη έτοιμο κατά 70%!

Ο Κ. Καρπέτας είναι βέβαιο ότι αλλάζει με την υποψηφιότητα του, τους εκλογικούς συσχετισμούς. Πρόσωπο αναγνωρίσιμο, με μακρά θετική πορεία στην αυτοδιοίκηση, και δυνατές επαφές, αναμένεται να έχει καθοριστική συμμετοχή στις κάλπες.

Ο κ. Καρπέτας, θα μεταβεί την ερχόμενη Τετάρτη στην Ηλεία όπου διατηρεί ισχυρές επαφές και την Πέμπτη στην Αιτωλοακαρνανία οπότε και το ψηφοδέλτιο της παράταξης του “Μαζί Αλλάζουμε – Για την Πρόοδο και τον Τόπο μας” θα είναι έτοιμο κατά 90%.

Όπως λέγουν στελέχη της παράταξης το σύνολο των υποψηφίων θα παρουσιαστεί στους πολίτες της Δ Ελλάδας ενιαία και όχι τμηματικά στις 25 με 26 Αυγούστου. Στη συνέχεια θα υπάρξει ανακοίνωση του προγράμματος της παράταξης και φυσικά η προώθηση του στην κοινωνία.

Τέλος συμπληρώνονται οι επιτελείς που θα εργαστούν για τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Κ. Καρπέτα με τελευταία εκκρεμότητα την θέση υπεύθυνου Τύπου της παράταξης, για την οποία προορίζεται σημαντικό δημόσιο πρόσωπο με παρεμβατικότητα στα κοινά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *