Εργατικό Κέντρο Πύργου για τις καταγγελίες εις βάρος του

Το Εργατικό Κέντρο Πύργου προχώρησε σε ανακοίνωση των θέσεών του, με δημοσίευση δελτίου Τύπου.Τις προηγούμενες εβδομάδες, από παράταξη που συμμετέχει στο Ε.Κ.Πύργου είχαν ακουστεί «σημεία και τέρατα» για τις …«δράσεις» του Εργατικού Κέντρου Πύργου.

Όπως διαβάζουμε στο δελτίο Τύπου το οποίο ακολουθεί, οι φοβερές καταγγελίες ούτε ανακλήθηκαν, ούτε ζήτησε κανείς μια «συγνώμη» για το αιωρούμενο σύννεφο λάσπης που ακολουθούσε συγκεκριμένα πρόσωπα για δύο εβδομάδες τώρα επάνω από τα κεφάλια τους.

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, η λάσπη αυτή χρησίμευσε σε κάποιους άλλους, άσχετους με το Ε.Κ. Πύργου, για να… «χτίσουν» τα σχέδιά τους. 

Για αυτό βέβαια αλλά και για κάποια άλλα παρασκηνιακά, τα οποία δεν αφορούν στη λειτουργία του Ε.Κ.Πύργου, θα επανέλθουμε με αναλυτικό ρεπορτάζ. Και θα είναι αρκετά επίκαιρο λόγω της επίσημης προεκλογικής περιόδου, την οποία θα διανύουμε.

Άλλωστε, εδώ στο papafotis.gr το μόνο που δεν σας λείπει είναι η παρουσίαση της γυμνής αλήθειας για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Ηλεία…

Εργατικό Κέντρο Πύργου

Δελτίο Τύπου

Το Εργατικό Κέντρο Πύργου συνεδρίασε 20/02/2023 στα γραφεία Ξάνθου 6 στον Πύργο με θέματα :

1ον) Δράσεις του Εργατικού Κέντρου Πύργου με τη νέα διοίκηση.

2ον) Καταγγελίας της παράταξης ΔΑΣ που αφορούσε τα μέλη του Εργατικού Κέντρου Πύργου και το Εργατικό Κέντρο Πύργου.

Στο πρώτο θέμα συμφωνήθηκε κατά πλειοψηφία ότι κύριο μέλημα της νέας διοίκησης είναι η πάταξη της μαύρης εργασίας,της αδήλωτης εργασίας,τις συνθήκες στο χώρο εργασίας που αφορούν τα εργατικά ατυχήματα, τις παραστάσεις σε άτομα που αντιμετωπίζουν πλειστηριασμούς, διακοπές ρεύματος, τη στήριξη των συνταξιούχων, την κατάργηση του νόμου Χατζηδάκη, της υποστελέχωσης σε διάφορες υπηρεσίες όπως είναι το ΠΕΔΥ Πύργου, ΤΟΜΥ Πύργου, το ΕΦΚΑ Πύργου ,το νοσοκομείο Πύργου, ΣΕΠΕ Ν.Ηλείας και ότι αφορά τα σωματεία του νομού μας.

Μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές τοποθετήσεις για θέματα που αφορούν το νομό Ηλείας τις ελλείψεις ,τις πολιτικές που κατατάσσουν το νομό Ηλείας σε τελευταίο νομό της Ελλάδας.

Στο δεύτερο θέμα που αφορούσε την συκοφαντική δυσφήμιση για τα μέλη του Εργατικού Κέντρου Πύργου από το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ, όπου στο κείμενο τους ανέφεραν κακοποίηση εργαζομένων από τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πύργου.

Η απάντηση από τα μέλη της ΔΑΣ ήταν ότι δεν αφορούσε το Εργατικό Κέντρο Πύργου αλλά πανελλαδικά άλλα Εργατικά Κέντρα.

Ως εκ τούτου η απάντηση των μελών της ΔΑΣ ότι δεν αφορά το Εργατικό Κέντρο Πύργου δίνει λήξη αναπαραγωγής στις ειδήσεις που πήρε η ανακοίνωση σε πανελλαδική εμβέλεια.

Οφείλει το Εργατικό Κέντρο Πύργου να αποστείλει το παρόν δελτίο τύπου σε όλα τα site που αναπαρήγαγαν την είδηση για το Εργατικό Κέντρο Πύργου και ως εκ τούτου να διορθωθεί η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός, η μαχητικότητα των μελών της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πύργου,που τόσα χρόνια υπηρετεί το Εργατικό Κέντρο Πύργου με τις διοικήσεις του.

Για το Δ Σ

Ο πρόεδρος

Βέντρας Ιωάννης

Ο γραμματέας

Ορφανός Νικόλαος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *