Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Έρχεται το FOOTBALL FESTIVAL

Share

Έρχεται! Στους ρυθμούς του «1ου FOOTBALL FESTIVAL OLYMPIACOS GOALKEEPER CAMP – ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3×3 & PADEL FESTIVAL»

*Το Σαββατοκύριακο 6- 7 Μαϊου στον Πύργο με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Έρχεται το FOOTBALL FESTIVAL

Όλα είναι έτοιμα για το «1ο FOOTBALL FESTIVAL OLYMPIACOS GOALKEEPER CAMP – ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3×3 & PADEL FESTIVAL», που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Μαϊου στο FEREKIDIS SPORTS CLUB, στον Πύργο με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Π.Ε. Ηλείας και του αθλητικού σωματείου «Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΠΥΡΓΟΥ».

Στόχος του 1 ου FOOTBALL FESTIVAL OLYMPIACOS GOALKEEPER CAMP – ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3×3 & PADEL FESTIVAL» μέσα από ένα σύνθετο αθλητικό διήμερο πρόγραμμα είναι η προώθηση ενός υγιούς τρόπου ζωής και αγάπης για το ποδόσφαιρο το Padel (τo πιο ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα στην Ευρώπη όπου αναμένεται να είναι το επόμενο Ολυμπιακό άθλημα) και γενικότερα για τον αθλητισμό.

Οι διοργανωτές του διήμερου φεστιβάλ ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού- Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος και ο υπεύθυνος της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς- Πύργου Τάσος Φερεκίδης επεσήμαναν στις δηλώσεις τους την σπουδαιότητα που έχει η συμμετοχή.

Ο κ Νικολακόπουλος τόνισε:

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει έμπρακτα και στέκεται δίπλα στα αθλητικά σωματεία αναγνωρίζοντας ότι είναι τα ζωντανά κύτταρα του περιφερειακού μας αθλητικού γίγνεσθαι.

Γιατί προωθούν έναν υγιή τρόπο ζωής και αποτελούν κοιτίδες αλληλεγγύης, ευγενούς άμιλλας και αγάπης για τον τοπικό μας αθλητισμό όπως το αθλητικό σωματείο Ερμής Πύργου.»

Από την πλευρά του ο κ Φερεκίδης υποστήριξε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια και τον αντιπεριφερειάρχη που ανταποκρίθηκε στην πρότασή μας για την συνδιοργάνωση του πρώτου φεστιβάλ στο οποίο θα συμμετέχουν τόσο αθλητές από την Σχολή μας όσο και από άλλα σωματεία της περιοχής μας.

Υποσχόμαστε πολλές εκπλήξεις σε όσους μας επισκεφθούν το διήμερο».

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις