Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Έρχεται το «Fly Olympia» στην Ολυμπία

Share

Έρχεται το διεθνές μίτινγκ «Fly Olympia» στις 18 Ιουνίου. Θα συγκεντρωθούν κορυφαίοι άλτες του επί κοντώ στην Αρχαία Ολυμπία.

Το papafotis.gr σας ενημερώνει ότι, μίτινγκ συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, ο σύλλογος «Αθλητική Γυμναστική Ένωση Πύργου» και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ενώ διεξάγεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου (ΣΕΓΑΣ).

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 19:00.

Το street pole vault event που διοργανώνεται από τον Έλληνα πρωταθλητή του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλή, θα φιλοξενήσει και φέτος κορυφαίους άλτες.

Ο Πολωνός Παγκόσμιος πρωταθλητής αλλά και πρωταθλητής Ευρώπης, με τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παβέλ Βοϊτσεχόφσκι.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Κ20, Άνθονι Αμμιράτι, από τη Γαλλία, θα παραβρεθεί στη διοργάνωση για πρώτη φορά.

Ο Αμμιράτι δεν θα είναι ο μοναδικός Γάλλος που θα μας τιμήσει με την παρουσία του. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Κ23, Έθαν Κορμόν, θα αγωνιστεί στο Fly Olympia.

Τα αδέλφια Κολέ, ο Τιμπό και ο Ματιέ, που είχαν αγωνιστεί και πέρυσι στο Fly Olympia,. Πέρυσι, ο Τιμπό Κολέ είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον αγώνα.

Από ελληνικής πλευράς, τον Εμμανουήλ Καραλή θα συμπληρώσει ο Γιάννης Ρίζος. Ο Έλληνας άλτης του επί κοντώ, που έχει ατομικό ρεκόρ 5.60μ., θα συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στη διοργάνωση και θα επιδιώξει τα μεγάλα άλματα.

 

πηγή και φωτογραφία από το  «Fly Olympia» 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις