Επιτυχημένη εκδήλωση της Πατριωτικής Ενώσεως

Επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση της Πατριωτικής Ένωσης στην Βούλα προς τιμήν των Ηρώων που έπεσαν για την Πατρίδα στις βραχονησίδες Ίμια τον Ιανουάριο του 1996.

Επιτυχημένη η εκδήλωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου

Μετά την πρωινή κατάθεση στεφάνου η Πατριωτική Ένωση συνέχισε τη δράση της στην Βούλα, στην αίθουσα «Ιωνία».

Κεντρικός ομιλητής ο ακούραστος πρόεδρος του νέου κόμματος κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, χθες Κυριακή 29 Ιανουαρίου η εκδήλωση της Πατριωτικής Ενώσεως για την επέτειο των Ιμίων στην αίθουσα «Ιωνία», στην Βούλα.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος του κόμματος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και αντιπρόεδρος, πρέσβης ε.τ. Περικλής Νεάρχου.

Ο Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου επεσήμανε την ανάγκη ανακήρυξης ΑΟΖ και την επέκταση των εθνικών μας χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τις κατευναστικές πολιτικές τόσο της σημερινής κυβέρνησης όσο και των προηγουμένων.

Ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ακρίβεια την οποία απέδωσε στην πολιτική της «πράσινης μετάβασης» που η κυβέρνηση ακολουθεί, σε συνδυασμό με την κατευναστική πολιτική έναντι της Τουρκίας που απεμπολεί την ανακήρυξη ΑΟΖ και την εξόρυξη των υδρογονανθράκων μας. «Η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι η πιο πλούσια χώρα στην Ευρώπη», επεσήμανε ο κ. Εμφιετζόγλου.

Από την πλευρά του ο Περικλής Νεάρχου αφού χαρακτήρισε ως πρότυπα και Ήρωες «που θα είναι για πάντα στην μνήμη μας ως πηγή έμπνευσης για νέους αγώνες» του πεσόντες αξιωματικούς αναφέρθηκε στην ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου για τον Σημίτη, τον οποίο είχε χαρακτηρίσει ως «επικίνδυνο στα εθνικά θέματα.

Απέδωσε δε το όλο επεισόδιο στο γεγονός ότι στο τέλος του 1995 η Ελληνική κυβέρνηση είχε αποφασίσει να εφαρμόσει την Συμφωνία του Μοντέγκο Μπέι.

Το θέμα ήταν εάν η Ελληνική Κυβέρνηση θα προχωρούσε στην επέκταση των ναυτικών μιλίων των χωρικών μας υδάτων.

Μετά την κρίση, όπως υπογράμμισε ο Περικλής Νεάρχου, η Ελλάς δεν προχώρησε.

«Η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι η πιο πλούσια χώρα στην Ευρώπη», επεσήμανε ο κ. Εμφιετζόγλου.
«Η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι η πιο πλούσια χώρα στην Ευρώπη», επεσήμανε ο κ. Εμφιετζόγλου.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΕΛΚΙΣ, Δημήτρης Μπακάλης, ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Γιάννης Μαλταμπές, η υποψήφια βουλευτής Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζάνου, ο Γενικός Γραμματέας του Κόμματος Γιώργος Μπουλούκος αλλά και ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Πρέκας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν υποψήφιοι βουλευτές Β3 Νοτίου Τομέως και Ανατολικής Αττικής, ο εκπρόσωπος Τύπου Παναγιώτης Δούμας, ο Συντονιστής Νοτίου Τομέως Ανδρέας Νικολόπουλος, ο Διευθυντής Οργάνωσης, Στέφανος Γούλας και ο υπεύθυνος Εκλογών του κόμματος, Βασίλης Κατηνιώτης.

Το παρών έδωσε ακόμη ο αδελφός του Δημάρχου Καλύμνου και καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Διακομιχάλης αλλά και ο εκδότης της Ελεύθερης Ώρας Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Οικοδεσπότης της εκδηλώσεως η υποψήφια βουλευτής Β3 Αθηνών, Αντιγόνη Γλυκού.

-ΤΟ-

Γραφείο Τύπου

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *