Επιστολή ανεξαρτητοποίησης Αναστασίου Αλτάνη

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου Ζαχάρως κ. Αναστασίου Αλτάνη.

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης

Αξιότιμε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου

αγαπητοί συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Με την παρούσα επιστολή, ενημερώνω το σώμα ότι αποχωρώ από την παράταξη ΝΕ.Δ.Α ( Νέα Δημοτική Αρχή) μια απόφαση οριστική και αμετάκλητη την οποία έλαβα με σοβαρή σκέψη και μεγάλη λύπη , αλλά αποτελεί για εμένα πράξη ευθύνης προσωπικής αξιοπρέπειας εξαιτίας συγκεκριμένων χειρισμών πράξεων και αποφάσεων της Δημοτικής αρχής.

Ήταν ανακόλουθο προς την πολιτική μου διαδρομή να συνεχίζω να στηρίζω λάθος κατευθύνσεις και αποφάσεις.

Μετά παρρησίας δηλώνω πως η απόφασή μου αυτή είναι προϊόν της ανατροφής και των διδαγμάτων μου, όντας ταυτόσημη έννοια της ενασχόλησης με τα κοινά.

Ενώπιον του συνόλου της κοινωνίας και ειδικότερα των συμπολιτών μου που με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, -πράγμα ιερό στη βάση των προσωπικών μου αρχών- δηλώνω ότι από τη θέση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου θα επιτελέσω με ακόμα εντονότερο ζήλο την εντολή τους.

Αυτοί με ορίζουν στο να στέκομαι με αξιοπρέπεια στο ύψος αυτών που μας δόθηκαν και με ευθύνη απέναντι σ’ αυτά που το μέλλον μας επιφυλάσσει.

Θα είμαι πάντα κοντά στον τόπο που γεννήθηκα και αγάπησα και θα στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τους δημότες – συμπολίτες μας.

ΖΑΧΑΡΩ 08-02-2023

Με εκτίμηση
Αναστάσιος Αλτάνης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *