Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ένα σημείωμα και ένα δελτίο παραγγελίας θα δείξουν τον δολοφόνο της Σταυρούλας;

Share

Ένα σημείωμα και ένα δελτίο παραγγελίας για δύο άτομα, τα οποία βρέθηκαν στην τσάντα της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών που διερευνούν τις συνθήκες θανάτου της γυναίκες που αγνοείτο για μήνες μέχρι να εντοπιστεί νεκρή σε παραλία του Πόρου.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής “Φως στο Τούνελ”, στην τσάντα της υπήρχε ένα σημείωμα με τρυφερά λόγια για δώρο που δέχτηκε ή που έκανε η ιδία. “Δωράκια για την αγάπη μου. Δοκίμασε το παντελόνι να μου πεις. Φιλιά γλυκά”, φέρεται να έγραφε το σημείωμα που βρέθηκε στην τσάντα της 53χρονης στην παραλία Εδέμ.

Η οικογένεια της Σταυρούλας όρισε τεχνικό σύμβουλο, ο οποίος θα προχωρήσει σε δεύτερη νεκροτομή. Ελπίζουν πως το δείγμα από τον ιστό που κατάφεραν να πάρουν από την σορό της, θα ρίξει φως στον θάνατό της, ο οποίος αποδίδεται έως τώρα σε αδιευκρίνιστα αίτια. Παράλληλα, αναμένουν τα στοιχεία από την άρση απορρήτου του κινητού της τηλεφώνου – το οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμα – καθώς και από τις κινήσεις του τραπεζικού της λογαριασμού.

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μίλησε και ο οδηγός του ταξί που μετέφερε την Σταυρούλα στο Φάληρο. “Την μετέφερα, όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι συνάδελφοι, δυο φορές την εβδομάδα, το καλοκαίρι. Τον Ιούλιο πήγαινε πιο συχνά. Τελευταία, απ’ ότι θυμάμαι, είχε και μια φίλη της μαζί, όχι τη συγκάτοικό της”, είπε ο αυτοκινητιστής.

Για τις μετακινήσεις της 53χρονης γυναίκας στον Πόρο, αλλά και για τις διακοπές που σχεδίαζε για το προηγούμενο καλοκαίρι, μίλησε στην εκπομπή και μία από τις γειτόνισσες της Σταυρούλας. “Θα πήγαινε, όπως είπε, μετά τις 20 Αυγούστου διακοπές σε κάποιο ξενοδοχείο, εδώ κοντά στην Αθήνα. Θα συναντιόταν με μια φίλη της που θα ερχόταν από την Αγγλία. Είχε βάψει τα μαλλιά της, είχε κουρευτεί και ήταν χαρούμενη γιατί θα πήγαινε διακοπές.”

Στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” μίλησε ξανά και ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την Σταυρούλα ζωντανή. Ήταν στα τέλη του καλοκαιριού – και συγκεκριμένα, στις 20 Αυγούστου- και τοποθετεί την 53χρονη γυναίκα στην παραλία Εδέμ, εκεί που βρέθηκε στα μέσα Φεβρουαρίου νεκρή.

Όπως αναφέρει, είδε την Σταυρούλα να έρχεται στην παραλία και να μπαίνει για κολύμπι. “Δεν έδωσα μεγάλη σημασία, αλλά αυτό που θυμάμαι είναι πως ήταν μόνη της και δεν την είδα να μιλάει στο κινητό της”, επανέλαβε ο μάρτυρας.

πηγή

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις