Πε. Οκτ 6th, 2022
Ελεύθερος με αναστολή ο Λιγνάδης

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν σήμερα με την ανακοίνωση της απόφασης για τον Λιγνάδη. Τον αφήνουν ελεύθερο με αναστολή μέχρι το Εφετείο…

 Οργή στο Πανελλήνιο

Η απόφαση ελήφθη με πλειοψηφία 4-3, καθώς μειοψήφησαν δύο ένορκοι και μία σύνεδρος, που είχαν τη γνώμη να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Στο άκουσμα της απόφασης, μέλη του ακροατηρίου ξέσπασαν κατά της προέδρου: «Ντροπή σας, ξεφτίλες! Έχετε παιδιά; Αφήνετε ελεύθερο έναν βιαστή παιδιών!» φώναζαν οργισμένοι.

Στον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, επιβλήθηκαν όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εγγύηση ύψους 30.000 ευρώ και εμφάνιση 3 φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής που μένει.

Πρόκειται για μια πρωτοφανή απόφαση-πρόκληση, αφού όπως είχαμε γράψει νωρίτερα στο papafotis.gr το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για δυο από τις τέσσερις πράξεις βιασμού για τις οποίες δικάστηκε και του επέβαλλε κάθειρξη 12 ετών κατά πλειοψηφία.

Να μην χορηγηθεί αναστολή ζήτησε ο εισαγγελέας

Μάλιστα, ο εισαγγελέας ζήτησε να μην χορηγηθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής γιατί ο Λιγνάδης είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων και δεν υπάρχει καμία αναγνώριση εκ μέρους του, των πράξεων για τις οποίες κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.