Κυ. Σεπ 25th, 2022
Εμφιετζόγλου για τις πυρκαγιές και τις ευθύνες Μητσοτάκη

«Η Πατριωτική Ένωση τιμά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον καλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό της πατρίδος». Με αυτήν την λακωνική ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της «Πατριωτικής Ένωσης» ο κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου καλεί σε συστράτευση στον ευρύτερο πατριωτικό χώρο τον γνωστό επιχειρηματία και παράγοντα του αθλητισμού κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Όπως καταλαβαίνετε, εάν ευοδωθεί η προσπάθεια θα …εκτινάξει την δυναμική, που έτσι και αλλιώς έχει αναπτύξει η «Πατριωτική Ένωση» τις τελευταίες εβδομάδες.

Επίσης, θα δημιουργηθεί ένας ισχυρός πολιτικός πόλος έλξης όχι μόνο πατριωτικών δυνάμεων αλλά και απλών ανθρώπων που ανησυχούν για την εγκληματικότητα, την κατακόρυφη αύξηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, την οικονομική δυσπραγία, το μεταναστευτικό, την τουρκική επιθετικότητα και την υπογεννητικότητα.

Θέματα στα οποία δίνει προτεραιότητα ο κ. Εμφιετζόγλου στις ομιλίες του, κερδίζοντας την ενθουσιώδη αποδοχή από το ακροατήριο. Θα περιμένουμε τις εξελίξεις, οι οποίες αναμένονται καταιγιστικές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.