Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

«Εξέγερση των στρατηγών» στην Αγγλία κατά της woke ατζέντας: «Να καθαρίσετε τις Ένοπλες Δυνάμεις» από τις δηλητηριασμένες ιδέες!

Share

«Εξέγερση των στρατηγών» στην Αγγλία κατά τηςwoke ατζέντας!

Ανοιχτή επιστολή έστειλαν στο υπουργείο Αμύνης ανώτατοι Βρεταννοί στρατιωτικοί, εξοργισμένοι με την woke ατζέντα που επιβάλλεται στο στράτευμα. Στην επιστολή τονίζεται ότι η στρατιωτική κουλττούρα πρέπει να αποκαθαρθεί από τις δηλητηριώδεις ιδέες και να διατάξετε την πλήρη επαναφορά στις βασικές μας αξίες του πατριωτισμού και της ενότητας.

Τονίζεται δε ότι «Οι Ρώσοι, οι Ιρανοί και οι Κινέζοι θα παρατηρούν με ευχαρίστηση την κάθοδό μας στο μίσος για τον εαυτό μας και την εμμονή για τη διαφορετικότητα και την ένταξη. Αυτές οι απαράδεκτες πολιτικές αναγκάζουν τις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις σε ηθικό αφοπλισμό και αυτό δεν μπορεί να σταθεί».

Ολόκληρη η επιστολή!

Αγαπητέ Υπουργέ του Κράτους,

Ως απόστρατοι ανώτεροι αξιωματικοί του Στέμματος με εμπειρία σε ανώτερες διοικητικές θέσεις, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να σας γράψουμε με θλίψη, δυσπιστία και θυμό έχοντας δει εκπληκτικά στοιχεία για το βάθος και τη διάχυση της ρατσιστικής και μισαλλόδοξης ιδεολογίας “Διαφορετικότητα, Ισότητα και Συμμετοχικότητα” που προωθείται στις Ένοπλες Δυνάμεις της Βρετανίας.

Βλέπουμε αυτά τα γεγονότα, όπως και είναι, ως διάπραξη μνημειώδους αυτοτραυματισμού και, ως εκ τούτου, ως πραγματική και παρούσα απειλή για την εθνική ασφάλεια που θα δώσει βοήθεια και παρηγοριά στους εχθρούς του Βασιλιά. Το τεράστιο μέγεθος των όσων αναφέρονται είναι ελάχιστα πιστευτό και δεν μπορεί να βελτιωθεί με μικρές προσαρμογές. Απαιτεί την απομάκρυνσή του εκ βάθρων και σας καλούμε να το διατάξετε, στο πλαίσιο των πρωταρχικών σας καθηκόντων να εξασφαλίσετε τη σίγουρη άμυνα των νησιών και των πολιτών μας.

Τίποτα δεν θα μπορούσε να καταστρέψει καλύτερα το πνεύμα των ενόπλων μας δυνάμεων από αυτή τη δηλητηριώδη ανοησία ή να αποτρέψει από το να υπηρετήσουν το Στέμμα ακριβώς τον τύπο των ανθρώπων που έχουν τα περισσότερα κίνητρα και είναι κατάλληλοι για την υψηλή μας αποστολή. Η χώρα μας είναι μια ανεκτική χώρα και αυτή η εμμονική ρατσιστικοποίηση των πάντων είναι τόσο αηδιαστική όσο και καταδικαστέα.

Όπως διευκρινίσατε στην ομιλία σας στο Lancaster House, σωστά κατά την άποψή μας, ζούμε σε “προπολεμικές” εποχές- και η Βρετανία αντιμετωπίζει μια δυσοίωνη και σκοτεινή διεθνή σκηνή, με Ένοπλες Δυνάμεις που είναι ανεπαρκώς εξοπλισμένες, υποστελεχωμένες και υποχρηματοδοτούμενες, όπως ήμασταν πίσω στη δεκαετία του 1930.

Ανάμεσα στην παραφροσύνη της προώθησης σοφών ιδεών γύρω από τη χρήση “ουδέτερων” αντωνυμιών για τα δύο φύλα, ή την άδεια στους άνδρες στρατιώτες να φορούν μακιγιάζ ή ρέουσες μπούκλες στις παρελάσεις για να τονίσουν τη θηλυκή τους πλευρά, ξεχωρίζουμε την κακία μιας πολιτικής για την αραίωση του ελέγχου ασφαλείας προκειμένου να ενισχυθεί η εκπροσώπηση των εθνοτικών μειονοτήτων. Με τον ισλαμισμό και άλλο εξτρεμισμό να οργιάζουν, αυτό δεν είναι τίποτα λιγότερο από επικίνδυνη τρέλα.

Η κραυγή για “ποικιλομορφία” έχει παρεξηγηθεί εντελώς. Στο πλαίσιο μιας στρατιωτικής κουλτούρας, αυτό που πρέπει να επιδιώκεται πάνω απ’ όλα είναι η παροχή “Μαχητικής Δύναμης” προκειμένου να νικηθούν οι εχθροί του βασιλιά, μαζί με τη μεγαλύτερη δυνατή ομοιομορφία της αριστείας και την ποικιλομορφία των απόψεων. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Οι Πύλες του Μνημείου στο Λόφο του Συντάγματος αποτελούν ένα μάθημα αντικειμένου της αβίαστης ενότητας σε όλη την ποικιλομορφία τους των Αυτοκρατορικών και Κοινοπολιτειακών Στρατών για την υπεράσπιση της ελευθερίας.

Η αφαίρεση του Χριστιανισμού από τις Πράξεις Μνήμης αποτελεί επίσης ιδιαίτερη προσβολή για τους προγόνους μας που πολέμησαν και πέθαναν για να ηγηθούν του κόσμου στον τερματισμό της δουλείας και δύο φορές τον περασμένο αιώνα για να σώσουν τα νησιά μας από την κατάκτηση από ακραία καθεστώτα. Κανείς δεν πρέπει να χρειάζεται να υπενθυμίσει ότι αυτή είναι μια φιλόξενη, χωρίς αποκλεισμούς και βασικά χριστιανική χώρα. Ο πολιτικός μας πολιτισμός στις 11 Νοεμβρίου είναι ιερός, χριστιανικός, ανεκτικός και χωρίς αποκλεισμούς με τους δικούς μας όρους.

Οι Ρώσοι, οι Ιρανοί και οι Κινέζοι θα παρατηρούν με ευχαρίστηση την κάθοδό μας στο μίσος για τον εαυτό μας και την εμμονή για τη διαφορετικότητα και την ένταξη. Αυτές οι απαράδεκτες πολιτικές αναγκάζουν τις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις σε ηθικό αφοπλισμό και αυτό δεν μπορεί να σταθεί.

Σας καλούμε ως Υπουργό Άμυνας να καθαρίσετε αμέσως τη στρατιωτική μας κουλτούρα από αυτές τις δηλητηριώδεις ιδέες και να διατάξετε την πλήρη επαναφορά στις βασικές μας αξίες του πατριωτισμού και της ενότητας που για γενεές έκαναν τις ένοπλες δυνάμεις μας να τις ζηλεύει ο κόσμος. Για τη διατήρηση και εμβάθυνση της στρατιωτικής κουλτούρας, της πειθαρχίας και της αποτελεσματικότητας, το Υπουργείο Άμυνας θα πρέπει να εξαιρεθεί από το καθήκον ισότητας του δημόσιου τομέα, όπως ορίζεται στον νόμο περί ισότητας του 2010.

Δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι αλλά μαχόμενες δυνάμεις.

Δική σας,

Υποστράτηγος Julian Thompson CB OBE

Αντιστράτηγος Sir Henry Beverly KCB OBE

Ταξίαρχος David Chaundler OBE

Υποστράτηγος Tim Cross CBE

Αντιστράτηγος Sir James Dutton KCB CBE

Υποστράτηγος Malcolm Hunt OBE

Συνταγματάρχης Richard Kemp CBE

Υποναύαρχος Roger Lane-Nott CB

Αντιστράτηγος Sir Hew Pike KCB DSO MBE

Αντιστράτηγος Jonathon Riley DSO MC

Συνταγματάρχης Ewen Southby-Tailyour OBE

Υποστράτηγος Nick Vaux CB DSO

Πηγή: NewsFireGR

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις