Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024

Εκλογές τον Ιανουάριο;

Share

του Δημήτρη Παπαφώτη

Ένα πολιτικό θρίλερ εξελίσσεται από εχθές αργά το βράδυ στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες. Στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού του προτείνουν να προκηρύξει εκλογές αμέσως μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Η δημοσκόπηση

Η δημοσκόπηση της MRB που δημοσιεύτηκε εχθές, φαίνεται να προκάλεσε ένα μικρό «σεισμό».

Το papafotis.gr από την πρώτη στιγμή σας ενημέρωσε, ότι είναι η πρώτη δημοσκόπηση από «συστημική» εταιρία, η οποία διαθέτει ευρήματα άκρως αρνητικά για τη ΝΔ και τον ίδιο τον πρόεδρό της.

Το σχέδιο… μάχης»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν ήδη προετοιμάσει και καταθέσει ένα σχέδιο… «μάχης» το οποίο προβλέπει τον τρόπο με τον οποίο η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει να εξέλθει νικήτρια από διπλές εκλογές.

Ούτε ένας

Εντύπωση έχει προκαλέσει στα δημοσιογραφικά γραφεία, ανάμεσα στα οποία κυκλοφορούν αυτές οι πληροφορίες από εχθές αργά τη νύχτα, τα πρόσωπα τα οποία εισηγούνται την άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Πρόκειται για πολύ στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού, οι οποίοι μέχρι πριν λίγες ημέρες, κυριολεκτικά χλεύαζαν όποιο πολιτικό στέλεχος πρότεινε εκλογές.

Κάποιοι ισχυρίζονται χαμηλοφώνως, ότι στην ολονύκτια σύσκεψη στο Μαξίμου, δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους παρευρισκόμενους, ο οποίος να προβάλει ισχυρή αντίσταση στο ενδεχόμενο της άμεσης προσφυγής στις κάλπες.

Φαίνεται ότι το «QatarGame» με την Εύα Καϊλή έχει ακόμη δρόμο και πολλές αποκαλύψεις πρόκειται να γίνουν από το νέο έτος.

21 Δεκεμβρίου

Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου που θα μείνει ανοικτή η Βουλή, θα περιμένουμε να δούμε εάν ο Πρωθυπουργός θα ακούσει τους συνεργάτες του.

του Δημήτρη Παπαφώτη

με πληροφορίες από τον Τύπο και πηγή 

 

Πύργος: 8 μήνες φυλάκιση στο Δήμαρχο για ΜΑΠ

 

Άρση ασυλίας της Μαρίας Σπυράκη ζήτησε ο Εισαγγελέας

 

«Βρέχει» χρήμα τον Δεκέμβριο – Ημερομηνίες

 

Αυτό το έγγραφο «καίει» την Εύα Καϊλή

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις