«Έκλεψε τις εντυπώσεις» ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης

«Έκλεψε τις εντυπώσεις» ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης! Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον πρόεδρο του Ιατρικου Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Κώστα Τσαούση.

«Έκλεψε τις εντυπώσεις»

Μια συνεργασία η οποία αιφνιδίασε αρκετούς. Εκτός από το γεγονός ότι στο παρελθόν οι δύο άντρες συγκρούστηκαν «δυνατά» οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι θα ήταν διαφορετική η επιλογή του, εάν αποφάσιζε τελικά να κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως και να έχει, πρόκειται για μια εντυπωσιακή κίνηση του κ. Λυμπέρη η οποία μετριάζει κάπως τις εντυπώσεις από τις

Δελτίο Τύπου

13/8/2023

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

“Βόμβα μεγατόνων” η συμπόρευση του Κώστα Τσαούση με τον Γιάννη Λυμπέρη!

-Η αγάπη τους για τον τόπο, τους ώθησε να ενώσουν τις δυνάμεις τους

Αίσθηση προκάλεσε, και έσκασε σαν ‘βόμβα, η συμπόρευση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κώστα Τσαούση με τον Γιάννη Λυμπέρη, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η κοινή τους αγάπη για τον τόπο υπερίσχυσε και είναι αυτή που τους ενώνει και έκανε τον Κώστα Τσαούση να αποδεχτεί την πρόταση του Γιάννη Λυμπέρη και να κατέλθει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”.

Χαρακτηριστική άλλωστε είναι η ατάκα με την οποία ξεκίνησε την δήλωσή του ο Γιάννης Λυμπέρης αμέσως μετά την επισφράγιση της συνεργασίας: «Επιτέλους, τον κατάφερα!» και ευθύς έσπευσε να εξηγήσει το γιατί:

“Με τον Κώστα τον Τσαούση, τον συνάδελφο και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας, έχουμε συμπορευτεί πολλά χρόνια.

Έχουμε συμφωνήσει αλλά και έχουμε διαφωνήσει. Διότι οι άνθρωποι οι σκεπτόμενοι, οι άνθρωποι που έχουν άποψη, μοιραία θα έρθουν σε αντιπαράθεση σε κάποια ζητήματα και σε κάποιες απόψεις που θα εκφράσουν.

Πιστεύω όμως, και σήμερα αποδεικνύεται, ότι η κοινή μας αγάπη για την πόλη μας, για την πόλη που γεννηθήκαμε, δουλέψαμε, δουλεύουμε και απ’ ότι φαίνεται θα αποχαιρετήσουμε κάποια στιγμή, ελπίζω μετά από πολλά- πολλά χρόνια, μας ένωνε και μας ενώνει.

Εγώ έλεγα στις κριτικές του Κώστα ότι επί του πεδίου πρέπει να δούμε τα πράγματα, στην πράξη και στο στίβο που θα αγωνιστούμε, και εκεί να κάνουμε την κριτική μας, την αυτοκριτική μας, να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να προχωρήσουμε.

Σήμερα λοιπόν προχωράμε, για το κοινό καλό, για το συμφέρον του τόπου και των συνδημοτών μας και ως γιατροί για το κύριο ζήτημα που μας ενδιαφέρει, για τους ανθρώπους, για την υγεία τους.

Σε καλωσορίζω Κώστα, καλή δύναμη και είμαι βέβαιος ότι το αποτύπωμα που θα αφήσουμε στην πόλη και στο δήμο θα είναι πολύ πιο έντονο από τις προηγούμενες φορές».

Το στίγμα της ‘Νίκης’ έδωσε μέσα από την τοποθέτησή του, ο Κώστας Τσαούσης:

«Θέλω να πω ότι μέχρι τώρα δεν είχα ανακατευτεί ποτέ στα Αυτοδιοικητικά, παρά τελευταία φορά ήταν πριν από 20-25 χρόνια.

Συμφώνησα και κατεβαίνω με τον Γιάννη Λυμπέρη διότι για εμένα, ως Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου- του μεγαλύτερου επιστημονικού Συλλόγου της περιοχής- όπου διατηρώ βεβαίως πέραν της συνεργασίας μας και την ανεξαρτησία μου ως Πρόεδρος, το να καταφέρουμε κάποια πράγματα, σε ότι αφορά την υγεία αλλά και την πόλη γενικότερα, πρέπει να είσαι με τους ΝΙΚΗΤΕΣ.

Μόνο έτσι μπορείς να εφαρμόσεις ή να σχεδιάσεις ή να επιδιώξεις ή να προσπαθήσεις.

Βεβαίως, θα υπάρξει και αντιπολίτευση. Αλλά θεωρώ ότι εάν είμαστε ο συνδυασμός των νικητών- και γι’ αυτό συμμετέχω- θα εφαρμόσουμε ακόμη πιο εύκολα κάποια πράγματα, ακόμη πιο γρήγορα, ακόμη πιο αποφασιστικά.

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου που μέχρι τώρα με ωθούσαν να ανακατευτώ και πιστεύω ότι με τον συνδυασμό του Γιάννη Λυμπέρη, μετά από αυτά που έχουμε συζητήσει, τι θεωρώ δηλαδή εγώ ως φυσικό πρόσωπο ότι πρέπει να γίνει, νομίζω ότι θα έχουμε ένα αίσιο αποτέλεσμα.

Κυρίως όμως με ενδιαφέρει η ανάπτυξη, η προσπάθεια να δημιουργηθεί μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, ένας σύγχρονος ευρωπαϊκός δήμος. Πρέπει να διορθωθούν πολλά και πρέπει να γίνουν πολλά.

Και με τις δυνάμεις τις οποίες έχω, θα προφέρω σε αυτή την προσπάθεια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *