Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Έκλεισε από τον ανακριτή Πειραιά η υπόθεση του Noor One

Share

Έκλεισε από τον ανακριτή Πειραιά η υπόθεση του Noor One!

Όπως μας πληροφορεί το dikografies.blogspot.com ολοκληρώθηκε η ανάκριση για την πολύκροτη υπόθεση της μεταφοράς ηρωίνης με το πλοίο «Noor one1».

Την ανάκριση διενεργούσε ο Ανακριτής Διαφθοράς Πειραιά Ελευθέριος Καλτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία, που αφορούσε την έρευνα για εμπλοκή του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και συνεργατών του στην χρηματοδότηση του φορτίου της ηρωίνης, έκλεισε με τυπικές κλήσεις από τον ανακριτή, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος των κατηγορουμένων.

Η δικογραφία περατώθηκε σχεδόν έξι χρόνια μετά την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος του κ. Μαρινάκη και συνεργατών του από τον Μάρτιο του 2018.

Έχει χρεωθεί σε εισαγγελέα εφετών, ο οποίος θα πρέπει να την εισάγει στο συμβούλιο πλημμελειοδικών Πειραιά, για την έκδοση βουλεύματος.

Μετά την έκδοση του βουλεύματος η αθωότητα του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη και των συνεργατών του, επιβεβαιώνεται πανηγυρικά, έξι χρόνια μετά τις κατηγορίες…

Τη φωτογραφία του ρεπορτάζ δημοσίευσε το Λιμενικό. Βλέπετε ένα σχετικά μικρό μέρος από την ηρωίνη που μετέφερε στα αμπάρια του το Noor One και κατάσχεσε το Λιμενικό Σώμα.

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις