Τε. Σεπ 28th, 2022
Πάτρα δικαστική απόφαση για τα απορρίμματα στον Πύργο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πάτρα η δίκη για τρεις υποθέσεις σε βαθμό κακουργήματος, οι οποίες αφορούσαν το τεράστιο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί πριν χρόνια με την αποκομιδή και διαχείριση των απορριμμάτων στην κάποτε όμορφη πόλη του Πύργου.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι παρευρισκόμενοι στην ακροαματική διαδικασία έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ταχύτητα που ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Δεκαπέντε περίπου μάρτυρες εξετάστηκαν τόσο από τον αξιότιμο Πρόεδρο του Δικαστηρίου όσο και από τον κ. Εισαγγελέα για τρεις διαφορετικές υποθέσεις κακουργημάτων!

Δηλαδή, τρία χρόνια καταγγελιών για ρύπανση εξετάστηκαν και αξιολογήθηκαν μέσα σε 30 λεπτά της ώρας για τρεις διαφορετικές υποθέσεις. Εάν και το βρίσκουμε περιττό, θα τονίσουμε ότι εδώ, στο papafotis.gr έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και σεβόμαστε τις αποφάσεις της. 

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως ο κ. Παναγιώτης Φραγκαντώνης αθωώθηκε και για τις τρεις υποθέσεις. Ήταν ο τότε αρμόδιος αντιδήμαρχος Πύργου στις Υπηρεσίες Καθαριότητας.

Για όσους δεν γνωρίζουν να αναφέρουμε ότι ο κ. Φραγκαντώνης είναι και σήμερα αντιδήμαρχος στις υπηρεσίες Καθαριότητας. 

Τον διόρισε και πάλι σε αυτήν την θέση ο νυν Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Αντωνακόπουλος μετά την αποχώρησή του από την δημοτική παράταξη «Μπορούμε» του κ. Στάθη Καννή, με την οποία ο κ. Φραγκαντώνης είχε επανεκλεγεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.