Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Δολοφονία στο Ψυχικό: Στο στόχαστρο της Αρχής για το Ξέπλυμα

Share

Δολοφονία στο Ψυχικό.

Στο στόχαστρο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος μπήκε η οικονομική δραστηριότητα του 54χρονου στο Ψυχικό, ο οποίος εκτελέστηκε στο αυτοκίνητο του συνεργάτη του την περασμένη Τρίτη (2/7).

Σύμφωνα με τον Alpha, στο επίκεντρο των ερευνών της Αρχής έχουν μπει οι συνεργάτες του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, τουλάχιστον πέντε άτομα, φυσικά πρόσωπα και εταιρείες, με τις οποίες φαίνεται να συνεργάστηκε κατά το παρελθόν το θύμα.

Όπως διευκρινίζει ο τηλεοπτικός σταθμός, οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους τα πρώτα αρχεία από τη σχετική έρευνα, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ζητηθεί η άρση του τραπεζικού απορρήτου, για να διαπιστωθούν οι τελευταίες τραπεζικές κινήσεις του 54χρονου, ο οποίος εκτελέστηκε έξω από το γραφείο του στο Ψυχικό.

Ψυχικό: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας του τοπογράφου

Την ίδια ώρα, γνωστή έγινε η πρώτη αντίδραση μελών της οικογένειας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, η οποία εξέδωσε σχετικό Δελτίο Τύπου αποσαφηνίζοντας μερικά πράγματα γύρω από την επίθεση.

Μέλη της οικογένειας του τοπογράφου, που δολοφονήθηκε στο αυτοκίνητο συνεργάτη του, διευκρίνισε πως μέχρι το βράδυ θα εκδώσει νέα ανακοίνωση, όπου θα ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Ήταν καθ’ όλα νόμιμος και καλούμε την ΕΛΑΣ να εξιχνιάσει άμεσα την άνανδρη δολοφονία ενός άριστου επιστήμονα και οικογενειάρχη, τόσο σε επίπεδου φυσικού όσο και ηθικού/ων αυτουργών» σημειώνουν, μεταξύ άλλων, μέλη της οικογένειας του τοπογράφου.

Πηγή: Law and Order

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις