Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Δολοφονία στην Αγία Τριάδα Αρχαίας Ολυμπίας

Share

Δολοφονία στην Αγία Τριάδα Αρχαίας Ολυμπίας σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι. Το θύμα ήταν 40 ετών και ο φερόμενος θύτης 80 ετών.

Δολοφονία για κτηματικά

Θύμα και δράστης φέρεται να είχαν κτηματικές διάφορες, γεγονός που όπως φαίνεται όπλισε το χέρι του ηλικιωμένου ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον 40χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών.

πηγή

Νεότερη εξέλιξη

Συνελήφθη ο δράστης ανακοίνωσε η Αστυνομία

Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι, σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας και του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας, ένας ημεδαπός άνδρας σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση τετελεσμένη και σε απόπειρα και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, σήμερα το μεσημέρι έπειτα από αντιπαράθεση αστικών διαφορών, πυροβόλησε με δίκαννο κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα έναν ημεδαπό άνδρα. Στη συνεχεία ο κατηγορούμενος επαναγέμισε το κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε μία φορά με ανθρωποκτόνο πρόθεση προς τον αδελφό του θύματος, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος, χωρίς όμως να κατάφερε να τον πλήξει, λόγω έγκαιρης αντίδρασής του τελευταίου.

Άμεσα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο στην οικία του και τον συνέλαβαν, ενώ σε κατ’ οίκον έρευνα που ακολούθησε ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν το δίκαννο κυνηγετικό όπλο, που χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος στην ανθρωποκτονία, ένα περίστροφο χωρητικότητας πέντε φυσιγγίων, μία κυνηγετική καραμπίνα και (102) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

Άλλες δημοσιεύσεις από το αστυνομικό ρεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις