Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου: Άγνωστη πτυχή οδηγεί σε άλλο κίνητρο

Share

Στη δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου υπάρχει άγνωστη πτυχή, η οποα οδηγεί σε άλλο κίνητρο;

Δεν πέρασε χθες το κατώφλι της ανακρίτριας Μεσολογγίου ο Συμεών (Μάκης) Ρήγας, ούτε πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο αν πρώτα δεν ολοκληρωθούν ο βαλλιστικός έλεγχος των δύο καραμπινών που βρέθηκαν στο σπίτι του κρεοπώλη, καθώς και η εξέταση DNA.

Οι Αρχές ασφαλείας αναμένουν τα αποτελέσματα των δύο ερευνών την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε υπολογίζεται ότι ο κρεοπώλης θα μεταφερθεί από τον Κορυδαλλό στο Μεσολόγγι για συμπληρωματική κατάθεση μετά από 10 ημέρες περίπου.

Ξέχωρα από τη συγκεκριμένη «στασιμότητα», η Ασφάλεια Μεσολογγίου συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις έρευνές της για να διακριβώσει το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας.

Ο Μπάμπης Κούτσικος, ως γνωστόν, βρέθηκε δολοφονημένος στον Κάμπο του Ευηνοχωρίου μέσα σε καλάμια και βαλτόνερα, 18 ολόκληρες ημέρες μετά την εξαφάνισή του, και για το έγκλημα συνελήφθη ο κρεοπώλης φίλος του, που όμως αρνείται ότι διέπραξε τον φόνο.

Έχουν γραφεί και ακουστεί πολλά για το πιθανό κίνητρο της στυγερής δολοφονίας και ιδίως ότι ενδέχεται να συνέπραξε κι άλλο πρόσωπο κατά οποιονδήποτε τρόπο, προκειμένου να βγει από τη μέση ο άτυχος Μπάμπης.

Ειδικότερα, πιθανολογείται ότι επειδή ο κρεοπώλης όφειλε χρήματα στον 31χρονο και ο τελευταίος τα ζήτησε με επιτακτικό τρόπο, αποφάσισε να τον σκοτώσει.

Ισχύει εξάλλου και ότι ο κρεοπώλης κρατάει το στόμα του κλειστό γιατί φοβάται κάτι που μπορεί να έχει σχέση με χρυσοθηρία ή αρχαιοκαπηλία.

Ωστόσο, εντελώς μυστικά οι Αρχές ασφαλείας,διερευνούν και μία ακόμη εκδοχή – και το πράττουν με πάσα διακριτικότητα, διότι μπορεί να αφορά μία πολύ λεπτή πτυχή της σχέσης του κρεοπώλη με τον στενό κύκλο, αν όχι με τον οικογενειακό περίγυρο του άτυχου Μπάμπη.

Πηγή: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις