Δημότες Πύργου «ζαλίστηκαν» με το χρέος των 1.612.000 ευρώ

«Ψυχρολουσία» για δημότες του Πύργου, που «ζαλίστηκαν» με την αποκάλυψη του τεραστίου χρέους, το οποίο βαραίνει τον Δήμο Πύργου απέναντι στο ΦΟ.Δ.Σ.Α.

Αρκετοί από αυτούς τους δημότες επικοινώνησαν με το papafotis.gr («έσπασε» το τηλέφωνο!!!) και μας ρωτούσαν εάν ήταν αληθινή η πληροφορία που κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα για τα 1.612.000 ευρώ.

Όταν τους το επιβεβαιώναμε η δεύτερη ερώτηση που μας έκαναν όλοι ήταν περίπου η ίδια.

– «Ποιος θα το πληρώσει αυτό το ποσό;»

– «Πόσο θα φτάσουν τα δημοτικά τέλη για να βρει ο Δήμαρχος να τα πληρώσει;»

«Γιατί μας το έκρυβαν τόσο καιρό;»

«Ζαλίστηκαν» με την αποκάλυψη

Πριν λίγες ημέρες, ο γνωστός αυτοδιοικητικός και αντιπρόεδρος στο ΦΟ.Δ.Σ.Α. για οκτώ έτη κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος, έκανε την αποκάλυψη.

Η αποκάλυψη γι ατο χρέος του 1.612.000 ευρώ
Η αποκάλυψη για το χρέος του 1.612.000 ευρώ

Μετά από επίσημη επικοινωνία του με τον Οργανισμό, πληροφορήθηκε ότι ο Δήμος Πύργου οφείλει το «αστρονομικό» ποσό των 1.612.000 ευρώ.

Ένα χρέος για το οποίο η Δημοτική Αρχή Πύργου, δεν θυμόμαστε να το έχει αναφέρει ποτέ…

Αντιθέτως! Ο Δήμαρχος Πύργου, συχνά εκφωνεί «διθυράμβους» για την αποτελεσματική(;;;) διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Πύργου!

Το ανησυχητικό είναι πως ο ΦΟ.Δ.Σ.Α. απειλεί να μην ξαναδεχθεί απορρίμματα από όποιον του χρωστά.

Σε αυτήν την περίπτωση ο Πύργος θα ξεχειλίσει από σκουπίδια.

Το papafotis.gr προτείνει στη Δημοτική Αρχή Πύργου να πληρώσει το οφειλόμενο ποσό για να μην  ξαναζήσουμε τις τραγικές καταστάσεις του παρελθόντος.

Αξιότιμε Δήμαρχε Πύργου αφήστε τα έξοδα για τα πανηγύρια και τους μασκαράδες της Αποκριάς και πληρώστε αυτά που χρωστάμε για να μην «πνιγούμε» στο σκουπίδι…

Δεν χρειάζεται να ξοδευτούν πακτωλοί δημοσίου χρήματος για μασκαράδες και πανηγύρια την ίδια στιγμή που χρωστάμε ως δήμος τα …μαλλιοκέφαλά μας!!!

Μια χαρά διασκέδαζαν τις Αποκριές οι γονείς μας με απλά πράγματα…

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε για αυτό χρήματα, τα οποία θα μας λείψουν από αλλού. Όπως για παράδειγμα η εξόφληση του ΦΟ.Δ.Σ.Α.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *