Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δημοσιεύματα συνδέουν ΑΕΚ με Οτσόα!

Share

Δημοσιεύματα συνδέουν το όνομα του Μεξικάνουποδοσφαιριστή Γκιγιέρμο Οτσόα με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τα δημοσιεύματα είδαν το φως στη μακρινή γη του Μεξικού και αναφέρονται στα σοβαρά προβλήματα συνεργασίας του Οτσόα με την ιταλική ομάδα, εμφανίζοντας την ΑΕΚ ως μια λογική επιλογή του ποδοσφαιριστή.

«Ο Γκιγιέρμο Οτσόα έχει σοβαρά προβλήματα στην Σαλερνιτάνα, πέρα από το αποτέλεσμα με την Ουντινέζε, η ομάδα του πρέπει να επιδιώξει να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας.

Το άθροισμα των βαθμών είναι ζωτικής σημασίας για να αποφευχθεί η πτώση στη Serie B.

Ωστόσο, η έξοδος από την «κόκκινη ζώνη» φαίνεται να απαιτεί εξαιρετική συνέπεια απ’ όλους στο Σαλέρνο», αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ.

«Μπορούμε να πούμε ότι σε περίπτωση «αντίο» για τη Σαλερνιτάνα στη Serie, ο σύλλογος-έκπληξη που θα μπορούσε να είχε τον Οτσόα είναι η ΑΕΚ», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ.

«Η ελληνική ομάδα υπήρξε ένας από τους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση των υπηρεσιών του Μεξικανού.

Σύμφωνα με το TV Azteca, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν είδε αμυδρά τη μεταγραφή του τερματοφύλακα των “Tri”», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ.

Καταλήγοντας στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι «η αναζήτηση ομάδας στην πρώτη κατηγορία στην Ευρώπη είναι ζωτικής σημασίας για τον Οτσόα, αν θέλει να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην Εθνική Μεξικού».

Πηγή: ΤΟ ΦΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις