Σα. Οκτ 1st, 2022
ΔΕΕΠ Ηλείας Πρόεδρος Γιώργος Λαμπρόπουλος

Σε δηλώσεις σχετικά με την συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αθήνα με τοπικούς θεσμικούς παράγοντες για τον δρόμο Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, προχώρησε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας κ. Γιώργος Λαμπρόπουλος.

Για τη συνάντηση αυτή δημοσίευσε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Η απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει (και) το μεγάλο έργο του δρόμου Πύργου – Καλό Νερό – Τσακώνα, με την επικαιροποίηση σχετικής μελέτης από την «Ολυμπία Οδό» αποτελεί μια ιδιαίτερα αισιόδοξη προοπτική για τον τόπο μας, και ικανοποιεί ένα καθολικό αίτημα φορέων και πολιτών Ηλείας και Μεσσηνίας»…

Αυτό τονίζει με χθεσινή δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας Γιώργος Λαμπρόπουλος, μετά τη θετική εξέλιξη που υπήρξε για το θέμα από τη σημαντική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου. Είναι αναμφίβολα ένα καλό πρώτο βήμα είπε ο κ. Λαμπρόπουλος προσθέτοντας:

«Δεν μπορεί παρά να είμαστε ικανοποιημένοι και να αισιοδοξούμε, βλέποντας και την αποφασιστική θέληση του ίδιου του πρωθυπουργού μας, να υλοποιηθούν έργα ουσίας και ανάπτυξης που θα φέρουν άμεσα αποτελέσματα.

Το μόνο που μπορούμε πλέον είναι να συμβάλλουμε ώστε να γίνουν οι μελέτες στα χρονοδιαγράμματα που απαιτούνται και έτσι να δούμε στην Ηλεία μας μαζί με τις κατασκευές του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου, και την ανάλογη προετοιμασία και ώριμη συνθήκη για την κατασκευή και τη συνέχειά του μέχρι την Τσακώνα. Όπως τουλάχιστον προβλεπόταν και αρχικά κάτι τέτοιο.

Η κυβέρνηση της ΝΔ αποδεικνύει καθημερινά και έμπρακτα ότι ακολουθεί τον δρόμο της πολιτικής σοβαρότητας και συνέπειας φροντίζοντας πέραν των άλλων και για την ορθολογική και ασφαλή διεκπεραίωση των μεγάλων έργων χωρίς… προχειρότητες και κατατμήσεις…».

Λαμπρόπουλος Γιώργος
Ο κ. Λαμπρόπουλος Γιώργος

 

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Λαμπρόπουλου για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και το μήνυμα ενότητας που έστειλε σε όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.