Αυτόνομη κάθοδο διαβεβαιώνει ο Σπύρος Λιατσής

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου κ. Σπύρος Λιατσής διαβεβαιώνει τους δημότες Πύργου, για την ακλόνητη απόφασή του να κατέλθει στις εκλογές αυτόνομος.

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του χρησιμοποιεί (με κεφαλαία γράμματα) τις λέξεις «ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΘΟΔΟ».

Σπύρος Λιατσής – Η ανακοίνωση:

Τις τελευταίες ημέρες η κοινωνία του Δήμου μας βομβαρδίζεται από θεωρίες συνωμοσίας, φήμες και ψιθύρους σχετικά με την παράταξη Σύγχρονος Δήμος Πύργου Νέα Εποχή, της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι, και συγκεκριμένα για τον τρόπο που θα συμμετέχει η παράταξη στις επερχόμενες εκλογές.

Θέλω να δηλώσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η αποκλειστική προσπάθεια της παράταξής μας επικεντρώνεται στην ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΘΟΔΟ.

Κατανοούμε πλήρως γιατί διακινούνται οι παραπάνω φήμες. Τρομάζει, από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, το γεγονός ότι η παράταξη είναι ακηδεμόνευτη, δεν υπάρχουν επιταγές προς εξαργύρωση και δεν υπάρχουν βαρίδια.

Με δεδομένη λοιπόν την αποστροφή της κοινωνίας σε τέτοια φαινόμενα, η παράταξη καθίσταται κίνδυνος για αυτούς που πολιτεύονται με αυτόν τον τρόπο, αυτό διότι δίνει διέξοδο σε πολλούς συνδημότες μας που εγκλωβίζονται στην επιλογή του λιγότερου κακού.

Η κοινωνία έχει μνήμη, κρίση και διάθεση και γνωρίζει ότι κομίζουμε το καινούριο το φρέσκο και το υγιές και με την κοινωνία η παράταξη Σύγχρονος Δήμος Πύργου Νέα Εποχή θα συναντηθεί μαζί με τις άλλες παρατάξεις στις κάλπες στις 8 Οκτωβρίου 2023 είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι.

Όλοι μαζί θα περάσουμε σε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!

Αυτόνομη κάθοδο διαβεβαιώνει ο Σπύρος Λιατσής
Αυτόνομη κάθοδο διαβεβαιώνει ο Σπύρος Λιατσής
Δήλωση υποψηφίου Δημάρχου Πύργου Σπύρου Κων Λιατσή (1)
Δήλωση υποψηφίου Δημάρχου Πύργου Σπύρου Κων Λιατσή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *