Διανομή προγράμματος ΤΕΒΑ στον Δήμο Ήλιδας

Διανομή προγράμματος ΤΕΒΑ στον Δήμο Ήλιδας πρόκειται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στην Αμαλιάδα. Αυτό μας πληροφορεί με δελτίο Τύπου που μας έστειλε ο δήμος και το δημοσιεύουμε στη συνέχεια.

Διανομή προγράμματος ΤΕΒΑ

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση για το Δήμο Ήλιδας , ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ηλείας, ενημερώνει τους ωφελούμενους στο πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» το οποίο χρηματοδοτείται από το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας ότι η διαδικασία διανομής τροφίμων ,

(Κρέας Βόειο και χοιρινό,

τυρί Φέτα ΠΟΠ, γραβιέρα ΠΟΠ, τυρί ημίσκληρο ,

Ρύζι,

αλεύρι,

Ελαιόλαδο,

Κριθαράκι, μακαρόνια ,

Φακές, Φασόλια,

Αλάτι,

Κομπόστα Ροδάκινου,

Ρεβύθια,

Τόνος Κονσέρβα ,

Ακτινίδια , Μήλα , Πορτοκάλια,

Μέλι, Μαρμελάδα) ,

αποκλειστικά για δικαιούχους ΤΕΒΑ , πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 08/03/2023 και Πέμπτη 09/03/2023 και ώρες 09:30 έως 13:30 στο χώρο διεξαγωγής της Λαϊκής Αγοράς Αμαλιάδας δίπλα στο Δημοτικό γήπεδο.

Διαδικασία Διανομής :

– Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώρο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα που θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (SMS) που τους έχει αποσταλεί.

– Ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει το Α.Μ.Κ.Α. ή το ΑΦΜ του όπως ορίζει το πρόγραμμα καθώς και την αστυνομική του ταυτότητα.

– Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.

– Λόγω του ότι τα τρόφιμα τα οποία θα παραληφθούν έχουν βάρος περίπου τα 35 Kgr ανά άτομο παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να προσέλθουν με αυτοκίνητο καθώς η διαδικασία θα γίνει με την μέθοδο drive- through (δεν απαιτείται η αποβίβαση του ωφελούμενου καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας διανομής – Είσοδος στο χώρο , ταυτοποίηση , φόρτωση και έξοδος)

– Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του COVID-19, παρακαλούνται οι δικαιούχοι του προγράμματος να προσέρχονται στο χώρο διανομής τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Υπεύθυνη η πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης κα. Αλεξία Κοτσαύτη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *