Διακοπή ρεύματος για σήμερα στην Ηλεία

Ειδοποίηση για διακοπή ρεύματος για λόγους συντήρησης σήμερα Τρίτη 7-3-2023 στην Ηλεία.

Διακοπή ρεύματος

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, σας ενημερώνουμε ότι για την ΠΕ Ηλείας η προγραμματισμένη διακοπή για σήμερα Πέμπτη 23-2-2023 αφορά δύο δήμους.

Τον Δήμο Ήλιδας και τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Στο Δήμο Ήλιδας

Για τον δήμο Ήλιδας συγκεκριμένα,από τις 8.00 πμ το πρωί έως τις 13.30 το μεσημέρι, η παροχή ρεύματος θα διακοπεί

στην περιοχή Γουλισά Αμαλιάδας και στη γύρω περιοχή,

ΤΕΛ Αμαλιάδας.

Από τις 13.30 μμ και έως τις 3.00 μμ το μεσημέρι η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος θα διακοπεί στην περιοχή Φραγκαβίλλας πλησίον ανθοκήπια Μιχάλα.

Στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Στο Δήμο Ανδραβίδας-Κ   υλλήνης η διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί για λόγους συντήρησης από τις 8:30 πμ το πρωί έως και τις 3.00μμ. Συγκεκριμένα στο ΔΔ Στρουσίου ξυλουργείο ΛΑΤΤΑ και γύρω από αυτό.

πηγή

Προσοχή!

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή! Θεωρείστε ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

ΔΕΔΔΗΕ

 

Ο καιρός στην Ηλεία σήμερα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *