διαγωνισμό προμήθειας δέκα ηλεκτρικών οχημάτων

Για τον διαγωνισμό προμήθειας δέκα ηλεκτρικών οχημάτων μας ενημερώνει ο Δήμος Ανδραβίδας -Κυλλήνης με ένα δελτίο Τύπου. Γραμμένο με το γνωστό «διθυραμβικό» τρόπο, τον οποίο μας έχουν συνηθίσει οι αρμόδιοι συνεργάτες του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα.

Διαγωνισμός προμήθειας δέκα ηλεκτρικών οχημάτων

Πλησιάζουν και εκλογές βλέπετε…

Το νερό βέβαια, εξακολουθεί αρκετές φορές να βγαίνει γκρι από τις βρύσες των δημοτών. Δεν πρέπει όμως να προβληματίζονται οι δημότες. Αφού θα αγοραστούν δέκα ηλεκτρικά αυτοκίνητα…

Χειροκροτήστε λοιπόν! Όσο για το νερό, καλύτερα να προσευχηθούμε, μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει. Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης… μπαίνει στην πρίζα!

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης γίνεται ακόμα πιο «πράσινος» ακόμα πιο σύγχρονος και φιλικός προς το περιβάλλον. Με απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός «Προμήθειας ηλεκτρικών οχημάτων Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης», ενδεικτικού προϋπολογισμού προϋπολογισμό 1.167.758,84 ευρώ.

Πρόκειται για ένα ακόμα μεγάλο έργο υψηλής χρηματοδότησης που είχε ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στο μέτρο ΑΤΙ2 Ηλεκτροκίνηση.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης θα εντάξει στον στόλο του δέκα συνολικά ηλεκτροκίνητα οχήματα, ενώ παράλληλα θα δημιουργηθούν πέντε σταθμοί φόρτισης για τις ανάγκες της λειτουργίας του.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος θα παραλάβει τρία ηλεκτρικά σάρωθρα, δύο ηλεκτρικά οχήματα με σταθερή καρότσα, ένα ηλεκτρικό ανατρεπόμενο όχημα, ένα ηλεκτρικό μικρό pick-up, ένα ηλεκτρικό καλαθοφόρο όχημα, ένα ηλεκτρικό βαν με εξοπλισμό κινητού συνεργείου και ένα ηλεκτρικό επιβατηγό όχημα. Παράλληλα, θα εγκατασταθούν πέντε σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις εξελίξεις ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας τόνισε: «Κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς έναν πράσινο και σύγχρονο Δήμο. Ο στόλος μας αναβαθμίζεται, το ενεργειακό μας αποτύπωμα μειώνεται, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες βελτιώνεται!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *