Παραιτήθηκε με ψηλά το κεφάλι

Παραιτήθηκε με ψηλά το κεφάλι η κ. Ρούλα Τζανέτου – Αλικάκη από πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πύργου!

Η πρόεδρος της ΔΕΥΑ δεχόταν επιθέσεις που την στοχοποιούσαν ηθικά με υπονοούμενα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η ίδια, με μια μακροσκελή γραπτή δημοσίευση κατέρριψε ένα προς ένα τα «σαθρά» επιχειρήματα που στρέφονταν εναντίον της.

Σε λίγο θα ανακοινωθεί και η γραπτή της ανακοίνωση με την οποία θα εξηγεί τους λόγους της παραίτησης.

Το papafotis.gr θα είναι εδώ να σας ενημερώνει για κάθε σημαντική εξέλιξη στην Ηλεία, ώστε να γνωρίζετε το τι πραγματικά συμβαίνει…

Νεότερη εξέλιξη

Δημοσιεύτηκε η επιστολή παραίτησης της κ. Ρούλας Αλικάκης – Τζανέτου. Είναι η ακόλουθη:

«Με αίσθημα δικαίου και ευθύνης, μετά από μια επιτυχημένη πορεία τεσσάρων ετών στη διοίκηση της ΔΕΥΑΠ, σας δηλώνω την παραίτησή μου από τη θέση της προέδρου.

Αποχωρώ με ιδιαίτερη ικανοποίηση και υπερηφάνεια για όσα κατάφερα να προσφέρω στους συμπολίτες μου, προκειμένου να αναβαθμιστεί ποιοτικά το επίπεδο της καθημερινότητάς τους στο συγκεκριμένο τομέα πάντα σε αγαστή συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΥΑΠ.

Λόγοι πολιτικής και ηθικής ευθιξίας μετά τη προσχώρησή μου στην παράταξη του κ. Καννή με υποχρεώνουν να παραιτηθώ από τη θέση της προέδρου της ΔΕΥΑΠ την οποία κατείχα.

Φεύγω όμως με ψηλά το κεφάλι, αξιοπρεπώς σε μια κρίσιμη στιγμή, αφού προηγουμένως με την έως τώρα παρουσία μου στα ηνία του Οργανισμού προστάτευσα τα συμφέροντα των πολιτών και της ΔΕΥΑΠ και εγγυήθηκα την απρόσκοπτη εξέλιξη της διαδικασίας για την περαίωση δυο μεγάλων έργων, αυτού της ενεργειακής αναβάθμισης και αυτού της επέκτασης – εκσυγχρονισμού των συστημάτων ελέγχου, βασιζόμενη πάντα στις εισηγήσεις και ενέργειες της υπηρεσίας.

Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος παραμονής μου έως σήμερα στη θέση της προέδρου.

Τώρα πια που οι απομένουσες διαδικασίες, στο στάδιο που ευρίσκεται το κάθε ένα από αυτά, έχουν καθαρά τυπικό – διαδικαστικό χαρακτήρα και μπορούν να ολοκληρωθούν απ’ όποιον χρηστεί διάδοχός μου, οι λόγοι αυτοί εκλείπουν.

Υποβάλλω λοιπόν την παραίτησή μου και ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου που με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια στο έργο μου, αλλά και όλους τους πολίτες της πόλης μας που το αναγνώρισαν.

Πύργος 5-9-2023

ΜΕ ΤΙΜΗ
Σπυριδούλα Αλικάκη – Τζανέτου.»

Δείτε την απάντησή της

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση Τζανέτου σε Αντωνακόπουλο

 

Διαβάστε πως η ΔΕΥΑ Πύργου «ξελάσπωσε» μόλις εχθές το πρωί τον δήμαρχο Πύργου στο «ΑΠΟΛΛΩΝ»

Πύργος: Χωρίς νερό το «ΑΠΟΛΛΩΝ» δήμαρχε;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *