Παγώνουν τα περιουσιακά στοιχεία Τράγκα

Η είδηση έπεσε σαν «βόμβα»!  Η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες έδωσε εντολή για να παγώσουν τα περιουσιακά στοιχεία που κληροδότησε με την διαθήκη του στους κληρονόμους του.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία του αείμνηστου δημοσιογράφου, αποτιμώνται σε περισσότερα από 90 εκατ. ευρώ, καθώς εκτός από καλός ρεπόρτερ θεωρούνταν και έξυπνος επενδυτής.

Οι επενδύσεις του σε μετοχές και ομόλογα απέφεραν πολλά εκατομμύρια ευρώ, τα οποία συνήθως τα επένδυε σε αγορές ακινήτων.

Σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία, στον γιο του Γιάννη κληροδοτεί το 42% από την περιουσία του, στην τελευταία του σύζυγο, Μαρία Καρρά το 35% και στον άλλο του γιο τον Φρειδερίκο, συνεργάτη στον τομέα της επικοινωνίας του Πρωθυποργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναλογεί το υπόλοιπο 23% από όσα άφησε πίσω ο πατέρας του.

Η περιουσία του Γιώργου Τράγκα, που μέχρι τώρα έχει γίνει γνωστή, περιλαμβάνει 17 ακίνητα, καταθέσεις σε Τραπεζικές θυρίδες στο Μονακό και αυτοκίνητα. Τα ακίνητα είναι δυο στην Μύκονο, δύο στην Πολιτεία, τέσσερα στο Μονακό, ένα στο Παρίσι, ένα στο Σεν Τροπέ.

Ακόμη, περιλαμβάνει διαμερίσματα στην Ουάσινγκτον, στο Μπέβερλι Χιλς, στο Λας Βέγκας, στο Μαϊάμι και ένα στο Olympic Tower της 5ης Λεωφόρου στο Μανχάταν.

Η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες για να έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη εικόνα επί της περιουσίας (κινητής και ακίνητης) του Γιώργου Τράγκα, είχε ζητήσει τη συνδρομή των αντίστοιχων ελεγκτικών οικονομικών και εισαγγελικών μηχανισμών από τις ΗΠΑ, το Μονακό, κ.λπ.

Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι βρέθηκαν στην κατοχή του Γιώργου Τράγκα ακόμη και ράβδοι χρυσού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *