Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

«Δεν θα με εκπλήξει ο δράστης να είναι συγγενής μου»

Share

«Δεν θα με εκπλήξει ο δράστης να είναι συγγενικό μου πρόσωπο» λέει ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ

«Θέλω δικαιοσύνη, να μάθω ποιος είναι. Να πιάσουμε αυτό το κτήνος», λέει ο Μιχάλης, ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, του 8χρονου χάσκι που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Αράχωβα, προκαλώντας ισχυρό σοκ στην κοινή γνώμη, σε σημείο που πολύς κόσμος έχει στραφεί μέσω των social media κατά της τοπικής κοινωνίας, αφήνοντας αιχμές περί συγκάλυψης.

Δεν θα με εκπλήξει…

Μετά και τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στις Αρχές, ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ μίλησε στην εκπομπή «Live news».

Υποστήριξε ότι ο ίδιος έχει κατηγορηθεί άδικα, ενώ τονίζει πως δεν θα τον εκπλήξει τίποτα, ακόμη και το να αποδειχθεί ότι ο δράστης είναι κάποιος φίλος του ή συγγενικό του πρόσωπο.

«Δεν είμαι σε καμία περίπτωση στο κάδρο των υπόπτων, δε μου πέρασαν τέτοιο μήνυμα οι αστυνομικοί. ‘

Ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Κοίταζαν να συλλέξουν τις ακριβείς πληροφορίες αναλυτικά. Δεν φοβήθηκα που έμαθα ότι θα έρθουν αστυνομικοί από τον Ανθρωποκτονιών.

Μακάρι να έρθει όλο το κλιμάκιο. Πίνω στην υγειά τους. Θέλω να πιάσουμε αυτό το κτήνος που έκανε αυτό το πράγμα.

Σφυράω αδιάφορα που με βάζουν στο κάδρο των υπόπτων οι δικαστές του καναπέ», συμπληρώνει.

«Περιμένω πώς και πώς την ώρα που θα αντικρίσω τον δράστη. Δεν είναι άνθρωπος αυτός. Πιστεύω πως νιώθει την οργή και είναι κοντά η σύλληψή του», καταλήγει.

«Δεν ήθελα να τον παραλάβω κομματιασμένο»

«Μετά τη νεκροτομή, οι κτηνίατροι μου είπαν να πάρω τον σκύλο και να τον κάνω ό,τι θέλω.

Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες, παρουσία αστυνομικών. Είπα ότι δεν θέλω να παραλάβω το ζώο μου σε αυτήν την κατάσταση, γιατί δεν ήξερα τι διαδικασία γίνεται.

Είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήθελα να τον παραλάβω σε τρεις μαύρες σακούλες κομματιασμένο», πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης του χάσκι.

Ανέφερε κατόπιν πως ο σκύλος του κινούνταν ελεύθερα έξω από το σπίτι. «Εννοείται αυτό. Ζούμε σε μία επαρχία οπότε υπήρχε μία ελευθερία στον Όλιβερ. Πάντα ήταν υπό την εποπτεία μου, κινούνταν πάντα γύρω από τον λόφο που μένω και στα 100-200 μέτρα ακτίνα  ….διαβάστε τη συνέχεια στην πηγή

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις