Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Δέλλας: «Κάναμε μεστή εμφάνιση»

Share

«Κάναμε μεστή εμφάνιση».

Ο ΟΦΗ νίκησε τον Βόλο με σκορ 2-1 και ο Τραϊανός Δέλλας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στη συμπεριφορά της αμυντικής του γραμμής.

Αναλυτικά ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε:

«Κάναμε μια πάρα πολύ μεστή εμφάνιση, είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία όλη η ομάδα, ξέραμε ότι ο Βόλος έχει ανέβει πάρα πολύ από τότε που ανέλαβε ο Χρήστος Κόντης, έχει καλούς ποδοσφαιριστές που ξέρουν τι θέλουν μέσα στο γήπεδο, αυτό το διαβάσαμε καλά, οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πλήρως στο πλάνο της αμυντικής λειτουργίας, και ξέραμε ότι θα βρούμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

Βάλαμε δύο γκολ, δημιουργήθηκαν και άλλες ευκαιρίες κυρίως στο β’ ημίχρονο που άνοιξε το παιχνίδι γιατί και ο Βόλος έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο.

Θα κρατήσω αυτό που είπα πριν, ότι κάναμε μια μεστή εμφάνιση στο κομμάτι της άμυνας και αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις».

Για τον Τοράλ που πέτυχε και τα δύο γκολ: «Είναι ένας πάρα πολύ ποιοτικός παίκτης, μας δίνει πολλές λύσεις, είναι κομβικός παίκτης, το θέμα είναι να είναι καλά».

Πηγή: ΤΟ ΦΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις