Τε. Σεπ 28th, 2022
Κυρίαρχα στο Αιγαίο τα Mirage 2000-5

Το video που θα παρακολουθήσετε δείχνει ποιος είναι ο πραγματικά κυρίαρχος του Αιγαίου. Οι τουρκικές παραβιάσεις είναι συχνές, με αποκορύφωμα πριν δύο ημέρες όπου έγιναν περισσότερες από 120 με αεροσκάφη και περίπου 60 με μη επανδρωμένα οχήματα. Το συγκεκριμένο video έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ένας Ιρανός στρατιωτικός αναλυτής για να δείξει πως ακριβώς αναχαιτίζουν οι Έλληνες τους Τούρκους.

Απολαύστε το…

 

Αυτά είναι τα τρία βήματα της αναγνώρισης / αναχαίτισης:

1)Μόλις τα τουρκικά αεροσκάφη μπαίνουν στον ελληνικό εναέριο χώρο, εντοπίζονται από το σύστημα αεροπορικού ελέγχου και δίνεται εντολή αναχαίτισης στα ελληνικά μαχητικά.

2)Οι Έλληνες πιλότοι ακολουθώντας τις οδηγίες των ελεγκτών και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, κάνουν ραντάρ λοκ ον, Κάτι που σημαίνει ότι σύντομα θα είναι σε παραμέτρους βολής.

3)Μόλις αυτό γίνει υπάρχουν δύο ενδεχόμενα, ανάλογα με την κατάσταση που επικρατεί μεταξύ των δύο χωρών. Σε περίοδο ειρήνης είναι η οπτική αναγνώριση, ενώ σε περίοδο πολέμου είναι η κατάρριψη. Την ίδια ώρα, τα επίγεια αντιαεροπορικά συστήματα, έχουν δικαίωμα να τα εγκλωβίσουν.

Το papafotis.gr εύχεται καλές προσγειώσεις στα “γεράκια” μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.