ρομποτική στο επιμελητήριο Ηλείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας από τους «Μικρούς Προγραμματιστές» του Ομίλου Ρομποτικής 2021-22 του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πύργου .

Το Επιμελητήριο Ηλείας είχε την τιμή και τη μεγάλη χαρά να υποστηρίξει μια ξεχωριστή εκδήλωση που αφορούσε την παρουσίαση των πεπραγμένων του Ομίλου αριστείας και καινοτομίας με τίτλο : «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ – Olympian_Robotics» .

Η αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ηλείας αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τον παλμό, την διάθεση, την ευρηματικότητα, τη φαντασία και την έμπνευση των λιλιπούτειων προγραμματιστών, που απέδειξαν με τον πιο ηχηρό και διακριτό τρόπο ότι το μέλλον τους ανήκει.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ.Νικολούτσος, συνεχάρη ιδιαίτερα τον εκπαιδευτικό κ.Σπύρο Λαζαρόπουλο, υπεύθυνο του Ομίλου Ρομποτικής 2021-22 του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πύργου, καθώς κι εμπνευστή και δημιουργό του όλου αυτού σπουδαίου εγχειρήματος. Παράλληλα δεσμεύτηκε ότι το Επιμελητήριο Ηλείας, θα σταθεί αρωγός και στα επόμενα βήματα του Ομίλου αλλά και θα στηρίξει ενεργά με παράλληλες δράσεις κι ενέργειες παρόμοια projects.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την απονομή των Πιστοποιητικών επιτυχούς ολοκλήρωσης, επαίνων αλλά και αναμνηστικών στους απόφοιτους του Ομίλου Ρομποτικής  2021-22.

Στον επίλογο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ.Νικολούτσος, χειροκρότησε κι εκθείασε την προσπάθεια των μαθητών και επισήμανε πως η λάμψη και τα ανεξάντλητα αποθέματα ενθουσιασμού των μικρών ‘’Ρομποτιστών’’ παρέδωσαν ιδιαίτερα μαθήματα αισιοδοξίας και ελπίδας και συμπαρέσυραν κάθε θλιβερή και οπισθοδρομική σκέψη, που μας θέλει καθηλωμένους στην πραγματικότητα των ημερών

Μετά τιμής

Νικολούτσος Κωνσταντίνος
Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *