Πε. Οκτ 6th, 2022
Αυγερινοπούλου Δίπλα στον πολίτη

Μια μεγάλη αδικία (άλλη μια μετά τις Σχολές…) είχε διαπραχθεί σε βάρος της Ηλείας. Οι πυρόπληκτοι συμπολίτες μας είχαν εξαιρεθεί από τη διαγραφή χρεών απέναντι στη ΔΕΗ, όπως είχαν κατοχυρώσει πυρόπληκτοι άλλων περιοχών της Ελλάδας.

Όπως πληροφορούμαστε από Δελτίο Τύπου που μας απέστειλε το Γραφείο της Βουλευτού Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρος Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου και μπορείτε να διαβάσετε στη συνέχεια, αυτό πλέον δεν ισχύει.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαγραφή των οφειλών των πυροπλήκτων της Ηλείας προς τη ΔΕΗ μετά από παρέμβαση της Δ. Αυγερινοπούλου

Αθήνα, 16 Μαΐου 2022

Και τα πυρόπληκτα χωριά του Ν. Ηλείας θα συμπεριληφθούν στο μέτρο της διαγραφής των οφειλών των πυροπλήκτων προς τη ΔΕΗ, μετά από παρέμβαση της Βουλευτού Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρος Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, τόσο στη ΔΕΗ όσο και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Οι καίριες παρεμβάσεις της κυρίας Βουλευτού είχαν άμεσο αποτέλεσμα και οι πυρόπληκτες περιοχές του Ν. Ηλείας θα ενταχθούν στην ειδική πλατφόρμα
διαγραφής των οφειλών των πληγέντων από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού προς την επιχείρηση, οι οποίες αφορούν στα χρέη για χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.

Σημειώνεται ότι δικαιούχοι της στήριξης είναι οικιακοί πελάτες των οποίων η οικία καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά του Αυγούστου, ενώ η διαγραφή αφορά τόσο τρέχουσες όσο και ληξιπρόθεσμες οφειλές που αφορούν σε χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.

Η κα Αυγερινοπούλου ευχαριστεί ιδιαιτέρως τη Κυβέρνηση που μεριμνά αδιαλείπτως για την ουσιαστική στήριξη των πληγέντων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών, καθώς και τον Πρόεδρο της ΔΕΗ, κ. Γεώργιο Στάσση, για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία, αλλά και την τάχιστη ανταπόκρισή του στο αίτημα της Βουλευτού για συμπερίληψη της Ηλείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.