Τε. Σεπ 28th, 2022
Κόλαση φωτιάς στο όρος Λαπίθας κοντά στη Ζαχάρω

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου για δωρεά Ομίλου ΤΙΤΑΝ   

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δίνει ιδιαίτερη σημασία στην πρόληψη. Όλο το προηγούμενο διάστημα, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, προχωρήσαμε σε ενέργειες και δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση, και συνεχίζουμε ακόμα και σήμερα.

Αυτή την προσπάθεια έρχεται να αναγνωρίσει και να ενισχύσει ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ, με την πρωτοβουλία του να προσφέρει 15 δεξαμενές χωρητικότητας 30 τόνων και μια ανοιχτή δεξαμενή 40 τόνων για τις αντιπυρικές και πυροσβεστικές δράσεις της Περιφέρειάς μας.

Μια πρωτοβουλία που αποδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο του ομίλου και την ευαισθησία των στελεχών του, μπροστά στον κίνδυνο των πυρκαγιών. Αυτή η εξαιρετικά σημαντική προσφορά, ενισχύει την προσπάθεια προετοιμασίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Τους ευχαριστούμε θερμά και τους διαβεβαιώνουμε ότι, όλες οι δεξαμενές θα τοποθετηθούν σε καίρια σημεία σε περιοχές και της Π.Ε Ηλείας – όπως και στις δυο
ακόμα Π.Ε Αχαΐας και Ηλείας – όπου υπάρχει ανάγκη και δυσκολία πρόσβασης των πυροσβεστικών οχημάτων για γρήγορο ανεφοδιασμό. Τέτοιες πρωτοβουλίες, είναι αξιέπαινες και μακάρι το παράδειγμα της ΤΙΤΑΝ να ακολουθήσουν κι άλλοι. Γιατί σ’ αυτές τις προσπάθειες, δεν περισσεύει κανείς και κάθε βοήθεια, είναι πολύτιμη».

Βασίλης Γιαννόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας
Βασίλης Γιαννόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.