Δημήτρης Νικολακόπουλος

Δημήτρης Νικολακόπουλος: «Αθλητισμός δίπλα στο κύμα» και με Speedminton

Μια ακόμα επιτυχημένη δράση του προγράμματος που υλοποιείται το φετινό καλοκαίρι από την Αντιπεριφέρεια Αθλητισμού Δυτ. Ελλάδας.

Στην άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του 3ου τουρνουά Speedminton στην παραλία Καβούρι Κατακόλου στάθηκε με δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος.

Ενός τουρνουά που διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης, 19 Ιουλίου 2023, ο Φιλαθλητικός Πύργου με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας χάρις στο πρόγραμμα «Αθλητισμός δίπλα στο κύμα» την εποπτεία του οποίου έχει ο κ. Νικολακόπουλος ως αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης.

«Η Ηλεία διαθέτει μεγάλη ακτογραμμή και δεν θα μπορούσαμε να μην στηρίζουμε διοργανώσεις με αθλήματα που διεξάγονται πραγματικά δίπλα στο κύμα. Ένα από αυτά είναι το Speedmintonμε την περιοχή μας να πρωτοπορεί όσον αφορά το συγκεκριμένο άθλημα αφού μόνο ο Φιλαθλητικός σε όλη την Ελλάδα διοργανώνει ένα τέτοιο τουρνουά.

Speedminton
Speedminton

Είναι μεγάλη μας χαρά να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοπόρες δράσεις και αθλήματα και θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια αφού στις 26 Ιουλίου θα διοργανωθεί τουρνουά BeachTennisκαι στις 2 Αυγούστου τουρνουά AirBadminton», τόνισε ο κ. Νικολακόπουλος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού πρόσθεσε επίσης ότι «Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν οι συμμετοχές ήταν πολλές, οι αγώνες είχαν ενδιαφέρον και πρόσφεραν θέαμα σε όσους τους παρακολούθησαν.

Θεωρώ ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη και προσκαλώ τους πολίτες όλων των ηλικιών να παρακολουθήσουν και τα επόμενα αθλητικά events του προγράμματος Αθλητισμός δίπλα στο κύμα, απολαμβάνοντας την αγαπημένη συνήθεια της εποχής, που είναι το μπάνιο στη θάλασσα, και ζώντας αυθεντικές αθλητικές στιγμές, που γεμίζουν το καλοκαίρι μας με όμορφες εικόνες και αναμνήσεις».

Σημειώνεται πως αυτές τις ημέρες στο πλαίσιο του προγράμματος «Αθλητισμός δίπλα στο κύμα» διεξάγεται τουρνουά beachsoccer στο Κατάκολο (περιοχή Κουνέλια), ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο 23 & 24 Ιουλίου θα διεξαχθεί το 5ο τουρνουά beachsoccer και το 1 ο τουρνουά ποδοτέννις και πάλι στο Κατάκολο (Banana).

τουρνουά που διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης, 19 Ιουλίου 2023, ο Φιλαθλητικός Πύργου με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας
Τουρνουά που διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης, 19 Ιουλίου 2023, ο Φιλαθλητικός Πύργου με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας

 

πρόγραμμα «Αθλητισμός δίπλα στο κύμα» την εποπτεία του οποίου έχει ο κ. Νικολακόπουλος ως αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης.
Πρόγραμμα «Αθλητισμός δίπλα στο κύμα» την εποπτεία του οποίου έχει ο κ. Νικολακόπουλος ως αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *