«Χρυσές» κατσαρόλες και τάπερ

Τελικά είχε «χρυσές» κατσαρόλες και τάπερ στο σπίτι του, ιερέας στην Κρήτη.

Και πως αλλιώς να τις περιγράψει κανείς, αφού η έρευνα της Αστυνομίας αποκάλυψε, ότι ο ιερέας έκρυβε συνολικά το ποσό των 170.000€ περίπου, μέσα σε κατσαρόλες και τάπερ φαγητού!

«Χρυσές» κατσαρόλες και τάπερ

Τι συνέβη όμως και βρέθηκαν αστυνομικοί να πραγματοποιούν ενδελεχή έρευνα στο σπίτι ενός ιερέα;

Όλα ξεκίνησαν από μια πληροφορία που έφτασε στην Αστυνομία. «Καρφωτή» η δουλειά δηλαδή, όπως και οι περισσότερες υποθέσεις που βλέπουν τελικά το φως της δημοσιότητας.

Ο ιερωμένος παραλάμβανε συχνά «δέματα» από μεταφορική εταιρία. Δέματα που θεωρήθηκαν «ύποπτα» μιας και η πληροφορία έκανε λόγο για παλαιότατες εικόνες…

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα, τόσο στο ναό όπου είναι εφημέριος, όσο και στο σπίτι του ιερέα. Στο σπίτι σας γράψαμε νωρίτερα τι βρήκαν.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε ότι στο ναό εντοπίστηκαν εικόνες που δεν ήταν καταγεγραμμένες και οι οποίες κατασχέθηκαν. Αφού εξετάστηκαν από ειδικούς επιστήμονες της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, το πόρισμά τους αναφέρει ότι όντως είναι πολύ παλιές.

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία και αναμένονται εξελίξεις καθώς μέχρι τώρα, να τονίσουμε πως δεν υπήρξαν συλλήψεις.

Το κείμενο γράφτηκε με βασική πηγή πληροφοριών το Cretalive

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *