Χουζούρης διαψεύδει κατηγορηματικά Λυμπέρη

Ο κ. Άκης Χουζούρης διαψεύδει κατηγορηματικά τις δηλώσεις του Δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη.

Μάλιστα, το όλο θέμα, το πάει ένα βήμα παρακάτω «χρεώνοντας» πρόθεση να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δύο ημέρες πριν την Κυριακή των εκλογών!

Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook

Διάψευση Άκη Χουζούρη στις δηλώσεις του Γιάννη Λυμπέρη
Διάψευση Άκη Χουζούρη στις δηλώσεις του Γιάννη Λυμπέρη

 

Η προεκλογική μάχη στην Αμαλιάδα για την τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάψει για τα καλά, πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι Εθνικές Εκλογές 2023.

Συνεχίστε να μας διαβάζετε, όπως κάνετε έως τώρα και σας ευχαριστούμε για αυτό.

Το papafotis.gr σας υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να σας ενημερώνει για ότι συμβαίνει στην Ηλεία, ώστε να είστε καλά πληροφορημένοι πριν βρεθείτε μπροστά στην κάλπη.

Σκληρή πολιτική επίθεση Ανδρέα Παπαδάκου

Νεότερη εξέλιξη

Αφού δημοσιεύσαμε το ρεπορτάζ με τις δηλώσεις του κ. Άκη Χουζούρη, λάβαμε δελτίο Τύπου από τον Δήμο Ήλιδας σχετικά με τις δηλώσεις του Δημάρχου Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη.

Η απάντηση Χουζούρη βασίζεται σε αυτές τις ραδιοφωνικές δηλώσεις και για την πληρέστερη ενημέρωσή σας δημοσιεύουμε το Δελτίο Τύπου που τις αναφέρει. Όπως πάντα τα συμπεράσματα είναι δικά σας…

 

Δελτίο Τύπου δήμου Ήλιδας

19/5/2023

ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Σκληρή απάντηση Λυμπέρη

Σε δηλώσεις- πυροτεχνήματα και προσωπικές επιθέσεις έχουν επιδοθεί κάποιοι το τελευταίο διάστημα με αφορμή την λειτουργία της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, που ήταν απαίτηση των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, αν και έχει επιλέξει τα χρόνια της Δημαρχιακής του θητείας να μιλά μόνο με τα έργα του, δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητες τις επιθέσεις επί προσωπικού, έτσι ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες την αλήθεια για τα έργα και τις ημέρες αυτών που προσπαθούν μάταια να πείσουν περί του αντιθέτου και που αποδεικνύουν με τις τοποθετήσεις τους ότι στην πραγματικότητα δεν ήθελαν να λειτουργήσει η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου.

«Νιώθω την ανάγκη να πω δύο κουβέντες και για έναν γυμνοσάλιαγκα που λέγεται Χουζούρης, ο οποίος μας ήρθε διορισμένος διοικητής στο Νοσοκομείο Κρεστένων, και για ένα διάστημα και στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, χωρίς να ξέρουμε από που κρατάει η σκούφια του.

Στα έργα και στις ημέρες του θυμάμαι το ‘γλείψιμο’ που μου έκανε για να μπω μέσον στον βουλευτή τον Κώστα τον Τζαβάρα, προκειμένου να τον διατηρήσει διοικητή όταν άλλαξε η κυβέρνηση και εν συνεχεία, όταν δεν παρέμεινε διοικητής να πείσω τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ της Αμαλιάδας για να τον ψηφίσουν για Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Του γύρισα την πλάτη, όπως κάνω συνήθως σε τέτοιους ανθρώπους. Πίστευα βέβαια ότι έχει γλώσσα μόνο για να γλείφει, αλλά να που τώρα βγαίνει και δημοσίως, υπό τη σκιά ανθρώπου που όπως έχει αποδειχθεί του αρέσει το γλείψιμο.

Προφανώς και δεν θα ασχολούμουν με τον άνθρωπο-γυμνοσάλιαγκα αν δεν αναφερόταν στο όνομά μου. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το εάν έχω κάνει έργα, αν τα έργα είναι μισά, αν είμαι καλός και άξιος Δήμαρχος. Μάλλον είναι επιτυχία μου και την Δημαρχιακή μου θητεία την δικαιώνουν τελικά οι Χουζούρηδες.

Και επειδή κάποιοι μπορεί να θυμηθούν το θέμα του ορισμού του άμισθου συμβούλου, να πω ότι μετά από επίμονη παράκληση του τότε αντιδημάρχου και αναπληρωτή μου κ. Παπαδάκου, τον τοποθέτησα άμισθο σύμβουλο. Δυστυχώς, πολλές φορές το ένα λάθος μπορεί να διαδέχεται το άλλο. Έτσι γίνεται στην ζωή, αρκεί όμως τα λάθη να διορθώνονται εγκαίρως.

Κλείνοντας, να πω ότι για τους χαρακτηρισμούς ‘άφιλος’ και ‘αχάριστος’, δεν θα μπορούσα ποτέ να προσδοκώ στην φιλία και να κάνω φίλους τέτοιους γυμνοσάλιαγκες. Την απάντηση λοιπόν για τη νέα πτέρυγα θα την δώσει ο κόσμος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *