Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Χαστούκισαν μέσα στην εκκλησία βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Share

Χαστούκισαν μέσα στην εκκλησία βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα.

Όπως αναφέρει το proininews, όλα έγιναν το πρωί της Κυριακής μέσα στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, όταν γυναίκα πλησίασε τη βουλευτή Αγγελική Δεληκάρη, την έβρισε και τη χαστούκισε.

Η βουλευτής αντέδρασε πολύ ψύχραιμα, ενώ οι παρόντες αποδοκίμασαν τη δράστιδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το επεισόδιο ξεκίνησε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία στη Θεία Λειτουργία της κυρίας Δεληκάρη.

Τότε η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, με αφορμή τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τελικά χαστούκισε τη βουλευτή.

Οφειλόμενες απαντήσεις της ΝΙΚΗΣ στις δηλώσεις των κομμάτων για το περιστατικό της Καβάλας

1) Προς τη  ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που μίλησε για “κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο αλλά αποβλέπουν  μόνο στην καπηλεία”.

Η ΝΙΚΗ σε λιγότερο από μισή ώρα, 28 λεπτά για την ακρίβεια από τη στιγμή που πληροφορήθηκε το συμβάν, το καταδίκασε και διέγραψε τη δράστρια κι ας επρόκειτο για μια πρώην υποψήφια που είχε αποχωρήσει μόνη της από το Κίνημα εδώ και καιρό.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ τον υπόλογο  για 57 θανάτους στα Τέμπη εν ενεργεία βουλευτή της πόσο ακόμη θα τον καλύπτει,  θα τον χειροκροτεί και θα εμποδίζει τη Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της;

2) Προς τις λοιπές “Αριστερές” δυνάμεις που εκδίδουν πύρινες ανακοινώσεις περί ανησυχίας τους για τη Δημοκρατία, προσβάλλοντας τη ΝΙΚΗ.

Πριν από δύο μόλις ημέρες στην Κρήτη στο Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων, όπου είχε προγραμματιστεί ομιλία του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΙΚΗΣ Νίκου Παπαδόπουλου και του υποψηφίου Ευρωβουλευτή Σπύρου Καλαϊτζαντωνάκη, “αριστερίστικες” οργανώσεις, προσπάθησαν να εμποδίσουν αυτή να πραγματοποιηθεί.

Επρόκειτο για ένα ακόμη περιστατικό βίας και προπηλακισμών σε βάρος της ΝΙΚΗΣ, του προέδρου της και τελικά της ίδιας της Δημοκρατίας.

Το περιστατικό αυτό ήρθε να προστεθεί στην  επίθεση αντίστοιχων ομάδων στο ΑΠΘ και σε άλλες εκδηλώσεις της ΝΙΚΗΣ. Για όλα τα περιστατικά δημοσιεύσαμε την ίδια ημέρα Δελτία Τύπου.

Ακόμη περιμένουμε να δούμε μία δήλωση καταδίκης… Δύο μέτρα και δύο σταθμά για άλλη μια φορά από την Αριστερά, αλλά και από τα υπόλοιπα κόμματα…

Η ΝΙΚΗ πιστή στις αξίες της θα συνεχίσει να υπηρετεί τον Ελληνικό Λαό, από τον οποίο προέρχεται.

Οι Φαρισαίοι και οι Υποκριτές ας νομίζουν ότι δεν τρέχει τίποτε και ας συνεχίσουν να κουνάνε το δάκτυλο…

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις