Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Χαμός στον Ολυμπιακό με Ελ Κααμπί

Share

Χαμός στον Ολυμπιακό με Ελ Κααμπί.

Είναι λογικό και φυσιολογικό ένας επιθετικός που έχει σκοράρει σε μία σεζόν 32 φορές εκ των οποίων οι πέντε σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης να έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο γύρω από το όνομα του.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί κάνει ονειρεμένη χρονιά με τον Ολυμπιακό και τον έχει οδηγήσει σε μεγάλες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η φημολογία για το μέλλον του συνεχίζεται και τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν.

Οι Άραβες φαίνεται πως έχουν μπει για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης του Μαροκινού στράικερ. Νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι για τον Ελ Κααμπί υπάρχει ενδιαφέρον από την Αλ Σαμπάμπ, η οποία φέρεται να του προσφέρει 5,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Το αν κάποια από αυτά τα δημοσιεύματα έχουν δόση υπερβολής είναι μία άλλη Ιστορία και θα φανεί στο μέλλον. Σίγουρα όμως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ελ Κααμπί. Το περίεργο θα ήταν να μην υπήρχε ενδιαφέρον για έναν στράικερ που έχει σημειώσει τόσα γκολ και μάλιστα σε πολύ κρίσιμα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι θέλει να κρατήσει τον παίκτη, αλλά οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα γίνουν μετά τις 29 Μαΐου. Αυτή τη στιγμή και οι δύο πλευρές έχουν ως προτεραιότητα τον τελικό με την Φιορεντίνα.

Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί τίποτα δεν είναι δεδομένο με τον Ελ Κααμπί να είναι 31 ετών και να θέλει να εξαργυρώσει την ευρωπαϊκή πορεία που έκανε με τον Ολυμπιακό παίρνοντας ένα μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο θα είναι το τελευταίο της καριέρας του.

Ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από την παραμονή του στην χώρα μας, αλλά από την άλλη είναι ένας άνθρωπος που δεν δίνει στίγμα για το τι έχει στο μυαλό του και τι θέλει να κάνει.

Δεν εξωτερικεύει τα συναισθήματα του και σε αυτά τα ζητήματα είναι πιο κλειστός από άλλους συμπαίκτες του. Πάντως είναι δεδομένη η επιθυμία του Ολυμπιακού να τον κρατήσει.

Πηγή: ΤΟ ΦΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις